📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
@Linek to jakis maszt radiowy, pod warszawa tez jest taki moze nawet wyzszy
To powodzenia we wchodzeniu na maszt radiowy. Ciekawe jak oceniłeś, że wyższy...
hahaha ale kuc!
szkoda ze nie spadl
Widać że osiedle tętni życiem
Po samym obejrzeniu filmu stwierdzam, że chyba muszę iść umyć dupsko.
tranzystor napisał/a:
To powodzenia we wchodzeniu na maszt radiowy. Ciekawe jak oceniłeś, że wyższy...
nastepny internetowy madrala:D zajmuje sie takimi rzeczami na codzien zawodowo wiec prosze cie grzecznie - nie pierdol. a jak dalej masz watpliwosci to wpisz sobie w googlach maszty radiowe albo najwyzszy maszt radiowy bo nie mam zamiaru ci robic za wikipedie
w... wiadomosci.onet.pl/swiat/niemcy-smiertelny-wirus-zabija-owce-rolnicy-b... [*]
Twój Stary napisał/a:
nastepny internetowy madrala:D zajmuje sie takimi rzeczami na codzien zawodowo wiec prosze cie grzecznie - nie pierdol. a jak dalej masz watpliwosci to wpisz sobie w googlach maszty radiowe albo najwyzszy maszt radiowy bo nie mam zamiaru ci robic za wikipedie
Tak kurwa, kolejna internetowa fachura, która się wszystkim zajmuje na codzień. Powodzenia w zapierdalaniu po promienniku!
Ręce mi się spociły od samego oglądania....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów