📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Niеbieski napisał/a:
Oraz, że była ona w Konstancinie, a padła podczas wymiany linek.
W Konstantynowie raczej.
no no ruski cpaja pala wymiataj a polaczki glupie cipy siedza na sadolu i pisza glupie posty zal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tomkararek napisał/a:
no no ruski cpaja pala wymiataj a polaczki glupie cipy siedza na sadolu i pisza glupie posty zal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I kto to piszę? Może powiesz nam jeszcze jaki to z Ciebie kozak i ile to dupeczek nie miałeś w wyrku? Cóż czasami odnoszę wrażenie że takimi słowami w internecie człowiek tylko próbuje się do wartościowywać bo na "serio w życiu realnym" każdy wie jak to wygląda. A do twojego przysłowiowego "polaczka" nawet pewnie nie dorastasz. Dziękuje dobranoc!
Nie jestem pewien ale chyba ten gość już nie żyje. Powód wiadomy
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów