📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Ja pierdolę zesrałem się od samego patrzenia.
no naprawde super...ale moze mi ktos powiedziec po chuj oni to robia ? Oo
@poll85 dla samo-realizacji? widocznie niektórzy mają inne cele w życiu niż tylko picie, ćpanie i siedzenie 24/7 na sadolu
@anionimek - dobrze gadasz.
Swoją drogą na dzień dzisiejszy bym tam nie wszedł, może gdybym był w formie bez leczenia kortyzolem. Jak bym już tam był to na pewno moim marzeniem w tym miejscu byłoby zrobienie siku z góry na dół
Swoją drogą na dzień dzisiejszy bym tam nie wszedł, może gdybym był w formie bez leczenia kortyzolem. Jak bym już tam był to na pewno moim marzeniem w tym miejscu byłoby zrobienie siku z góry na dół
Niezłe! I pomyśleć że ja czuję dyskomfort paląc papierosa na balkonie na 10 piętrze
Jako ciekawostkę napiszę, że najwyższa wieża radiowa była w Polsce. Niestety runęła w 91 podczas prac konserwatorskich. Była to wówczas najwyższa konstrukcja na świecie.
anionimek napisał/a:
@poll85 dla samo-realizacji? widocznie niektórzy mają inne cele w życiu niż tylko picie, ćpanie i siedzenie 24/7 na sadolu
taaa beda mieli samorealizacje jak ktorys spadnie
Cytat:
Jako ciekawostkę napiszę, że najwyższa wieża radiowa była w Polsce. Niestety runęła w 91 podczas prac konserwatorskich. Była to wówczas najwyższa konstrukcja na świecie.
Oraz, że była ona w Konstancinie, a padła podczas wymiany linek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów