📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
soccer? Football kurwa!
Jedni będą pierdolić, że symuluje Barcelona, inni że Real, inni pokłócą się o ManU i Liverpool i wszyscy będą mieli rację. Tylko to nie kluby i piłkarze są winni, a przepisy pilnowane przez skorumpowanych urzędasów. Gdyby skończono z zacofanym systemem sędziowania, a skupiono się na powtórkach, które po sekundzie pokazują kto ma rację, skończono by z symulanctwem raz na zawsze.
"cristiano ronaldo is a very small penis"
Jedziesz? Nie masz za co pić.
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
cioty z włosami na żelu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów