📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żaden aktor w to nie grał, wycinki audio z filmów. Ale dla niektórych to to samo co gra przeciwko Sylwestrowi Stalone.
Xenomorph08 napisał/a:
Żaden aktor w to nie grał, wycinki audio z filmów. Ale dla niektórych to to samo co gra przeciwko Sylwestrowi Stalone.
Dzięki, że napisałeś bo nikt by o tym nie wiedział. Tak na przyszłość, to nazywa się soundboard.
Ale na Xklocu głos zmienia... jak można tego słuchać. Śmiech jak pierdzenie, i trudno czasami cokolwiek zrozumieć. Nie to co TeamSpeak, Ventrillo, albo Skype : >
Na Gamezilli o tym był artykuł:
Cytat:
Sprawdził to jeden z graczy, który przygotował sobie powycinane kwestie Samuela L. Jacksona z jego najbardziej charakterystycznych ról (najpewniej używając dostępnej na komórki aplikacji iSamJackson).
"Zagramaniczna gimbuzeria" na konsolach - cóż się dziwić, że klasyków w stylu Pulp Fiction nie widzieli ?
Samuel L. Jackson , wycinki z "Pulp fiction". Swoją droga klasyka kina
Bardzo "ciekawe" 20 min gameplaya Jak wrzucę filmik np. dzieci neo graja W CoD'a tez bedzie na głownej?
Mnie się to po prostu w głowie nie mieści, jak się można było nie poznać Samuela. I to jeszcze kwestie z Pulp Fiction. Koleś puszcza wycinki a te matoły mu odpowiadają śmiertelnie poważnie... Vin Diesel może jeszcze, ale też jest charakterystyczny...
Xenomorph08 napisał/a:
Jak żaden aktor w to nie grał baranie?
Nie grasz w CoD to stul pysk. Tu masz dowód debilu że przy takim marketingu i dochodach stać Acti na najlepszych aktorów:
Samuel L. Jackson jest akurat jednym z najbardziej znanych aktorów którzy cioraja w CoD. Sam Worthington i reszta też. Ale tak to jest jak się cały dzien siedzi na sadolcu i nic więcej. Kurwa maila se tu jeszcze załóż.
Pozdro do debili którzy Ci piwko postawili. Idźcie pograć w BF3.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów