Aktualny stan Niemiec i czego doczeka się Polska jak tak dalej będziemy turasów wpuszczać do Kraju.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Prawie piędziesiąt minut materiału o nastolatkach i ich problemach... No i audio niemieckie. Piwo i tak postawię, bo to chociaż nie jest żart w stylu Bongmana.
Obejrzałem tylko 1. kawałek. historia dość przejmująca, szkoda tego Sebastiana. Polak by nie dał sobie dmuchać w kaszę, ale kto wie czy nie dostałby koranem w łeb a potem kosy. Polsce to nie grozi, gdyż nie mamy atrakcyjnej gospodarki i jesteśmy ksenofobami. Jak Niemcy się chcą tego wschodnio-tureckiego gówna pozbyć to tylko wojna. Za daleko to zaszło. Chyba, że zrobią nabór do 1. Specjalnej Brygady Breivików.
Jakiś czas temu przyjechali do mojej matki znajomi niemcy. Ich syn jest w klasie w której na 24 osoby jest dwóch niemców. Podobno normalka, a panoszą się oczywiście najbardziej obcokrajowcy...
Wujek hitler jest dumny zapewne.
jednak 50 lat uwstecznienia było dla nas dobre jeśli to nazwiemy postępem. Nasze pokolenie nie pozwoli na to, Polska musi zostać Polską!
Nie dość że są na obcej ziemi, twierdzą że wszystko im sie należy, to jeszcze kurwa sie odezwać nie można i zgłosić jakikolwiek sprzeciw wobec takiego zachowania. Myślą że są panami świata, a tak naprawde to banda prymitywów. Oni nawet nie potrafią dojść do żadnego rozwiązania za pomocą rozmowy. Skąd ta agresja? Tak sie zachowuje normalny człowiek ? Dzicz.. U siebie zapewne wiele by nie osiągneli. Jestem osobą tolerancyjną, ale takie panoszenie sie to już jest spora przesada. Troche szacunku do kraju który daje szanse na dach nad głową i wyżywienie.
NanoRurka napisał/a:
Polsce to nie grozi, gdyż nie mamy atrakcyjnej gospodarki i jesteśmy ksenofobami.
Nie daj sobie wmówić gówna tego... Nasza gospodarka jest 3x bardziej atrakcyjna i 3x szybciej się rozwija.
Nas też to czeka jeśli nie zmniejszymy świadczeń socjalnych, albo jest przypadkiem podniesiemy wraz z przyjęciem pełnej Karty Praw Podstawowych UE.
Bo z muzułmanami jest sprawa prosta. Się mnożą i czerpią kasę z socjalu za dużą ilość dzieci a sami z siebie mało pracują. Przynajmniej spora część z nich.
Jak usuniemy socjał a odbudujemy kapitalizm i zamordyzm to zaraz sprawa zniknie.
mardt napisał/a:
to chyba jakas kara tyle ogladania w tym barbarzynskim jezyku
Chciałem wam pokazać te muzułmańskie opanowanie Europy w końcowym stanie. Największym przykładem były Niemcy, a że po Polsku w tym Kraju nie mówią, a zaniedługo będą mówić po turecku, to może chciałabyś ostatni raz się nacieszyć Niemieckim?
Co do Tematu:
"W Europie liczba muzułmanów, w stosunku do całej ludności Starego Kontynentu, wzrośnie z 6 procent w 2010 roku do 8 procent w 2030. We Francji populacja wyznawców islamu zwiększy się z 4,7 mln do 6,9 mln. W Wielkiej Brytanii z 2,9 mln do 5,6 mln. W Niemczech z 4,1 mln do 5,5 mln."
Będą chcieli zbudować ich Meczet, to wiecie co zrobić?
50 minut pierdolenia, które można streścić krótkim "Niemcy mają przejebane, bo niedługo będą mniejszością we własnym kraju". Jeśli się mylę proszę o uzupełnienie. Nie lubię tego typu filmów dokumentalnych, bo strasznie przedłużają i opowiadają różne historie, a później okazuje się, że główny przekaz można by było podać w około 20x krótszym filmie. Zawsze po obejrzeniu czegoś takiego czuję, że zmarnowałem czas.
Jebać Niemców i Turków, no dobra Turków może mniej bo mają chuje dobrego kebaba
Obejrzałem pierwszy filmik a reszty nie mam zamiaru, bo już po jednym mnie kurwica bierze.
Te jebane arabskie ścierwa myślą, że coś znaczą... wpierdalają się do cywilizowanej Europy, korzystają ze zbytniej dobroci i próbują przejąć władzę.
Na takie ścierwa potrzebny jest nowy Hitler.
To nie tak, że jestem rasistą ale nie toleruję arabów - nacji, która wpierdala się do innych i próbuje narzucać swoje poglądy.
Te jebane arabskie ścierwa myślą, że coś znaczą... wpierdalają się do cywilizowanej Europy, korzystają ze zbytniej dobroci i próbują przejąć władzę.
Na takie ścierwa potrzebny jest nowy Hitler.
To nie tak, że jestem rasistą ale nie toleruję arabów - nacji, która wpierdala się do innych i próbuje narzucać swoje poglądy.
Przykre ale prawdziwe..... 23% populacji Niemiec to ahmedy.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów