📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Fajnie, wzruszyłem się...
Ciekawe ile taki implant jest wart i jaki jest rynek zbytu.
Ciekawe ile taki implant jest wart i jaki jest rynek zbytu.
@up
Sam implant 20 tyś. zł a razem z operacją 30 tyś. Spora suma ale z tego co wiem to większą część sponsoruje NFZ. Mogę się mylić.
Sam implant 20 tyś. zł a razem z operacją 30 tyś. Spora suma ale z tego co wiem to większą część sponsoruje NFZ. Mogę się mylić.
Nawet na nią nie narzygał.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Podpisuję się pod komentarzem kolegi wyżej.
Tylko idiota ma porządek, prawdziwy geniusz panuje nad chaosem
Świetnie, że dzieciak będzie słyszał, ale... co to kurwa mać robi na sadolu?
Gumol - zobaczymy jaki to ty akrobata jesteś jak Ci wyjdzie dziecko bez palców i rozciętą wargą, wtedy wstaw filmik a ja powiem Tobie trzeba było nie robić kaleki
Helix - wyjdz.
Gumol - zobaczymy jaki to ty akrobata jesteś jak Ci wyjdzie dziecko bez palców i rozciętą wargą, wtedy wstaw filmik a ja powiem Tobie trzeba było nie robić kaleki
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów