📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to sa jakies jaja?
Wąż gumowy zbrojony i tak bym im wpierdolił aż własnymi dupami by tp wytarli
darek1234 napisał/a:
Ja pierdolę, jakieś kamienie stanowią wartość, bo tak mówi ustawa!
Widzisz, to że u ciebie w Biesach kamieni nie brakuje, to nie znaczy że wszystkie to chujostwo, które należy zdewastować.
Ja bym te kurwy powiesił tam ma miejscu, na tym poprzecznym
100 lat ciężkich robót w kamieniołomach dla takich ekozjebów
zjeby opłacane przez czosnka Sororza jak i wszystkie inne partie XD . Jedynie Orban zakazał działania wszystkim fundacjom tego GADA !!!
Kurwy jebane patałachy do gazu z nimi
Ciekawe ile wody i chemikaliów już zużyto żeby wszystkie te dzieła umysłu myślą nie skażonego zmyć z ścian, ulic, pomników itpm
pazuzu napisał/a:
Maja większą wartość niż twoje żałosne życie
Mają dla mnie takie znaczenie, jak twoje wysrywy na forum
kris1978 napisał/a:
Widzisz, to że u ciebie w Biesach kamieni nie brakuje, to nie znaczy że wszystkie to chujostwo, które należy zdewastować.
Ja bym te kurwy powiesił tam ma miejscu, na tym poprzecznym
Nie zrozumiałeś. Gdyby nie ustawa to kamienie nie miałyby żadnej wartości. Ot, zwykły, pospolity relikt przeszłości, jakich wiele
darek1234 napisał/a:
Mają dla mnie takie znaczenie, jak twoje wysrywy na forum
Nie zrozumiałeś. Gdyby nie ustawa to kamienie nie miałyby żadnej wartości. Ot, zwykły, pospolity relikt przeszłości, jakich wiele
Po pierwsze jednak ma znaczenie mój post bo na niego odpisałeś 🙂
A po drugie piszesz ze pospolity, to ile np w Polsce mamy takich megalitycznych budowli z czasów 3tys lat p.n.e?
pazuzu napisał/a:
Po pierwsze jednak ma znaczenie mój post bo na niego odpisałeś 🙂
A po drugie piszesz ze pospolity, to ile np w Polsce mamy takich megalitycznych budowli z czasów 3tys lat p.n.e?
Tak dużych nie ma, ale są pomniejsze. Też nie zrozumiałeś o co chodzi i nie wiesz skąd "wartość" takich obiektów?
W Polsce też takich mamy, działają pod szyldem Tuska i go jawnie popierają
Tak to jest, drodzy sadole. Jeden zakompleksiony dupek zostaje lewackim aktywistą, inny Kamratem albo jakimś naziolem. Kolejny nawraca się na islam i podżyna gardła niewiernym. A jeszcze inny hejtuje Ukraińców i Żydów na Sadolu, albo wielbi Putina.
A tak naprawdę, wszyscy to takie same przegrywy i mają równo najebane w mózgach. Dlatego, jebać ekstremistów. Wszystkich.
A tak naprawdę, wszyscy to takie same przegrywy i mają równo najebane w mózgach. Dlatego, jebać ekstremistów. Wszystkich.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów