Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Aktywiści ...
~McSadol • 2024-06-19, 20:30
co tym zjebom to daje , powinno się te ekokurwy zapoznać z tradycją deskoterapii i opony .

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
twojstarywsamychgaciach 2024-06-19, 22:02 12
Czy ci ekoszmaciarze nie potrafią nic innego jak tylko niszczyć i krzyczeć dej, bo swojej kasy nie mają?
Pasożyty się eliminuje.
Zgłoś
donkapusta 2024-06-19, 22:19 9
Zwróciliście uwagę, że ci barbarzyńcy niszczą to co jest uznawane za prawdziwą sztukę - obrazy w Luwrze, pomniki, piękne budynki, obiekty historyczne. Nie atakują flagi w gównie, lgbt, tęczy, parad etc. Wydaje mi się, że ta druga grupa "aktywności intelektualnych" jest gówno warta i nikogo de facto nie obchodzi.
Zgłoś
k................8 2024-06-19, 22:22
Gdyby tylko za niszczenie zabytków, mienia o szczególnym znaczeniu itp groziła kara śmierci to i ekozjebów by nie było. Tak niewiele a tak dużo
Zgłoś
Denzok 2024-06-19, 22:55 4
Mnie ciekawi tylko co im jebane skały zrobiły? Czym skały im szkodzą?
Zgłoś
pazuzu 2024-06-19, 22:55 8
darek1234 napisał/a:

Ja pierdolę, jakieś kamienie stanowią wartość, bo tak mówi ustawa!

Maja większą wartość niż twoje żałosne życie
Zgłoś
Siriuz 2024-06-19, 23:06 3
Pierdolone lewactwo
Zgłoś
Liczer 2024-06-19, 23:14 2
Eko terroryści. Dadzą dupy dla zielonych liści. Za te piękne kamyki powinni dostać karę śmierci. Zagazować ich tym gównem w płynie które trzymali w gaśnicy.
Zgłoś
blokershk 2024-06-19, 23:25 1
Ja bym to inaczej załatwił , podjazd i jedna lufa i zaraz kolejna i koska na koniec
Zgłoś
Kokosz88 2024-06-19, 23:33 3
Lewacka europa, dla takich kamieniołom
Zgłoś
PR0boszcz 2024-06-19, 23:46
Wyczekujcie zamachów na te kurwy
Zgłoś
DziQ1916 2024-06-20, 0:26 1
brak mi słów mimo, że jestem sadolem od 2012 i nawet wymordowanie całego pokolenia tych eko terrorystów i ich znajomych i rodzin i tak pewnie nic to nie zmieni w europie.
Zgłoś
C330V8 2024-06-20, 0:27 4
darnext123 napisał/a:

Napisze to co zawsze: spalcie rafinerie, magazyny lub siedzibę Blackrock co wam kurwa zrobiły te obrazy czy jakieś starożytne kamienie byście skończyli na sekcji hard. Jak ktoś zna takich pojebów to podrzuccie im ten pomysł

Przecież nie będą szkodzić swoim szefom. Nie wypada.
Zgłoś
kulawiec 2024-06-20, 0:31 1
Kamienie, jak kamienie, ale skoro można zabawiać się tak z cudzym, to równie dobrze można wrzucić im do domu świece takie i zaryglować drzwi.
Zgłoś
MichalED 2024-06-20, 1:16
Przecież teraz skały, rośliny i zwierzaki mają większe prawa niż człowiek... Co do filmu. Nuuuudaaaa...
Zgłoś
silwerbalk 2024-06-20, 1:16 1
I niech mi ktoś powie co im to daje oprócz nagrody zjeba roku ,..... Bo nawet większej refleksji nie miałem oprócz tego czy zajebać z kopa czy przyjebać zaraz o ten głaz ich głowami
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem