📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
haha ten krzykopłacz dziecka które nigdy nie dorosło by żyć w normalnym świecie
DoMESTOS napisał/a:
haha ten krzykopłacz dziecka które nigdy nie dorosło by żyć w normalnym świecie
w ich świecie zwierzątka żyją ze sobą w zgodzie i grają w bajkach Disneya, nigdy nie atakują ludzi i nie roznoszą chorób itp.
"każdy jest weganinem i obrońcą praw zwierząt dopóki nie dowie się jaki loot można z nich wydropić albo nie dostanie questa od mistrza gry na oczyszczenie ziem ze zgrai wilków"
Wjebali się na teren prywatny, a potem zdziwienie, że konik potrącił debila.
Wczoraj w Bieszczadach mała wioska znowu wilki wpierdalają psy xD rok temu 27 xD teraz już 8 xD i czekamy jak dzieciaka nad ranem do busa do szkoły złapie... niech polują na skurwysyńskie dziki i wilki na chuj nam to
Chciał zwalić konia,koń zwalił jego.
mieszkam juz kilkanascie lat w uk, co roku walczy z tymi co poluja na lisy, z jednej strony mam wyjebane, ale z drugiej to ich polowanie wyglada tak ze jada za psami tropiacymi przez prywatne pola, lasy a nawet posesje i w wielu wypadkach wlasnie dlatego ludzie z nimi walcza
Aktywiści - osobniki niedojebane społecznie, nie mając własnego życia wpierdalają się innym między wódke a zakąske w imie ideologii godnych pożałowania, które nadają płytki sens ich żałosnej egzystencji, wrzody na dupach społeczeństw i normalnych ludzi. Ten śmieć dostał to o co się prosił.
Ja bym ich nazwał raczek ekoterrorystami często są ogłupieni i zmanipulowani przez zarządzających kierasów danych sekcji którzy od korpo biorą gruby hajc za protesty , blokady itp działania a głupki myślą że działają w szczytnych celach
On nie musi być w robocie?
Płaci mu ktoś za te publiczne wystąpienia ?
Tam przecież są miliony miejsc pracy jak robole z Europy przestali przyjeżdżać
Płaci mu ktoś za te publiczne wystąpienia ?
Tam przecież są miliony miejsc pracy jak robole z Europy przestali przyjeżdżać
Ludziom naprawdę pierdoli się w głowach i nie mają co robić.
Krakus36 napisał/a:
Wczoraj w Bieszczadach mała wioska znowu wilki wpierdalają psy xD rok temu 27 xD teraz już 8 xD i czekamy jak dzieciaka nad ranem do busa do szkoły złapie... niech polują na skurwysyńskie dziki i wilki na chuj nam to
Jak sie psy wiaze na lancuchu to nie dziwne ze wilki je traktuja jako szybka przekaske. Co do dziecka mysle ze sie nie doczekamy jeszcze dluuuuuugo takiego przypadku, zobacz ile psy dzieciakow pogryzly w tamtym roku wtedy uznasz ze jednak wilkow za malo jest.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów