Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśli uważasz, że na tej chacie jest czysto, to jesteś zwyklym syfiarzem, albo wychowałeś się gdzieś w jakieś pato500+ rodzince, poczety przez madke, tylko dla zasilku
Brudny maly pokoj, zabałaganiony, z dwoma dużymi obsrancami. Jebie moczem, gownem, wszędzie sierść, slina i psie pierdy.
Dodajmy jeszcze materace obsrane na podłodze jak w cygańskim gniazdku.
Mam nadzieję, że za swój debilizm i udokumentowanie go na filmie, właściciel tych zdechlaków nie dostał złotówki odszkodowania.
wez zrob przysluge spoleczenstwu i kurwo zdechnij co?!
Mam nadzieję, że za swój debilizm i udokumentowanie go na filmie, właściciel tych zdechlaków nie dostał złotówki odszkodowania.
A co jest tym debilizmem? że koleś miał powerbank i że miał psy? to podpowiem ze to pewnie ok 60mln ludzi w samym usa jest debilami według ciebie
Nie noo fajnie mieć pieski... trzeba karmić, wyprowadzać, wąchać permanentny smród i znosić wszędobylską sierść. A one wszystko gryzą wszędzie o wszystko wycierają dupę i jeszcze dom podpalą. Naprawdę nie pojmuję trzymania psów w domu.
Karmić - wiadomo, wyprowadzać no kurwa, wąchać permanentny smród - tylko jak siebie psa i domu nie myjesz, sierść dwa razy w roku przez około miesiąc z tym się zgodzę nienawidzę tego chujstwa i wtedy sam się zastanawiam po chuj mi był pies ale od tego mam odkurzacz i rumbę.
Psy gryzą jak nie zapewnia im się zajęcia, są ludzie (raczej zjeby) którzy kupują psa wychodzą z nim dwa razy na spacer dookoła bloku i się dziwią że pies drze mordę i niszczy wszystko w mieszkaniu...
A jak trzymasz psa na dworze to też musisz go karmić wyprowadzać myć i sprzątać po nim gówna a jak tego nie robisz to jesteś jeszcze większym zjebem niż Ci z bloków
Nie noo fajnie mieć pieski... trzeba karmić, wyprowadzać, wąchać permanentny smród i znosić wszędobylską sierść. A one wszystko gryzą wszędzie o wszystko wycierają dupę i jeszcze dom podpalą. Naprawdę nie pojmuję trzymania psów w domu.
Ja mam tak z kotami. Jak widzę, że ktoś ma w domu kota, to od razu wyobrażam sobie, jak zaraz po sraniu siedzi dupą na blacie gdzie potem przygotowywane są posiłki. Natychmiast się ewakuuję z takiego miejsca.
A co jest tym debilizmem? że koleś miał powerbank i że miał psy? to podpowiem ze to pewnie ok 60mln ludzi w samym usa jest debilami według ciebie
No debil debilizmu nie dostrzega. Debilizm właściciela polega tu na trzymaniu powerbanka w bezpośrednim kontakcie z psami. Ty serio jesteś taki, kurwa, głupi, że tego nie rozumiesz?
No debil debilizmu nie dostrzega. Debilizm właściciela polega tu na trzymaniu powerbanka w bezpośrednim kontakcie z psami. Ty serio jesteś taki, kurwa, głupi, że tego nie rozumiesz?
Tak bo każdy trzyma powerbank w sejfie 🤦♂️ przecież to pies mógł go ściągnąć z półki, ze stołu itp.
Idź być idiotą gdzie indziej
Tak bo każdy trzyma powerbank w sejfie 🤦♂️ przecież to pies mógł go ściągnąć z półki, ze stołu itp.
Idź być idiotą gdzie indziej
W sejfie... ja pierdolę!
Twoja wyobraźnia nawet nie pozwala sobie zobrazować, gdzie położyć powerbank w chacie, żeby pies go nie pogryzł.
Buty pewnie masz na rzepy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów