no i jeszcze żeby Polak Polakowi nie podstawiał nogi, ale zauważyłem, że współcześni rodacy coraz rzadziej to robią
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
no i jeszcze żeby Polak Polakowi nie podstawiał nogi, ale zauważyłem, że współcześni rodacy coraz rzadziej to robią
polska to pojebany kraj.nie uczestniczę w wyścigu szczurów-nie trzymam z kierownictwem,nie pije wódki z przełożonym-i podpierdalam każdego przydupaska który próbuje ciągnąć laskę kierownikowi a nie ciężko pracować.wpada PIP i jest jazda.kierownik sra pod siebie bo ma kreta a nie wie kto.ja po pracy pije piwko i się cieszę.
To co nas blokuje to głupie polskie prawo, a nie brak długodystansowości itp.
Mamy proporcjonalną liczbę pojebanych przepisów, do kreatywności i zaradności w narodzie...
(To wina postkolonializmu, postkomunizmu i skorumpowanej władzy)
Mamy proporcjonalną liczbę pojebanych przepisów, do kreatywności i zaradności w narodzie...
(To wina postkolonializmu, postkomunizmu i skorumpowanej władzy)
@jbone,
czyli jesteś dokładnie typowym polakiem, który twierdzi "skoro ja się nie ścigam to inni też nie mogą" więc sobie podpierdalam. Możesz być z siebie dumny polaczku
czyli jesteś dokładnie typowym polakiem, który twierdzi "skoro ja się nie ścigam to inni też nie mogą" więc sobie podpierdalam. Możesz być z siebie dumny polaczku
typowe pierdolenie abraxusa na to jacy straszni są Polacy, a idioci nie wiedzą że ludzie na całym świecie są tak skonstruowani,
robią tak samo tylko ze sztucznie przyklejonym uśmiechem na twarzy
robią tak samo tylko ze sztucznie przyklejonym uśmiechem na twarzy
To się nazywa maskowanie roboty, fuszerka i prowizorka.
posłodź cebulakom i już mają się za panów świata
a tak naprawdę waszym największym osiągnięciem jest postawienie lidla biedronki, zapieprzanie w outsourcingu dla niemca i ciągnięcie hajs z unii którego 70% i tak marnujecie i defraudujecie
a tak naprawdę waszym największym osiągnięciem jest postawienie lidla biedronki, zapieprzanie w outsourcingu dla niemca i ciągnięcie hajs z unii którego 70% i tak marnujecie i defraudujecie
Abraxus i tu widać kim tak naprawdę jesteś, tak zachowują się tylko wieśniaki (stan umysłu, nie pochodzenie), wiem też że nie warto cię obrażać (pluj świni w koryto, to powie że deszcz pada), dlatego życzę ci żebyś zmądrzał i dorósł wreszcie.
Marcinqqq napisał/a:
Abraxus i tu widać kim tak naprawdę jesteś, tak zachowują się tylko wieśniaki (stan umysłu, nie pochodzenie), wiem też że nie warto cię obrażać (pluj świni w koryto, to powie że deszcz pada), dlatego życzę ci żebyś zmądrzał i dorósł wreszcie.
to naczelny prowokator Sadola, sam sobie zdaje z tego sprawę że pisze gówniane komentarze, jednak że robi to dla kasy ma wyjebane,
przypomina mi się najstarszy zawód świata,
a to To jest chyba facetem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów