18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
jbone 2019-05-04, 12:41 4
jak sie nazywa polak wsadzający rękę z ranami do swojego akwarium?

-czysty ciul.
Zgłoś
z................h 2019-05-04, 12:54 3
przez to ciurkanie wody to prawie zeszczałem się w gacie
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2019-05-04, 13:20 20
z piraniami byłoby szybciej a na pewno efektowniej

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
Wiewór 2019-05-04, 14:49 28
Prawdopodobnie podjadaja tylko strupy i martwa tkanke. Tylko im padlina podchodzi. Jak Polakom w biedronce.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
~DMT 2019-05-04, 16:08 1
Hal, radzę się doinformować, co oznacza skrót "aka" i kiedy się go używa. Taka rada na przyszłość...

Q L I M A X
Zgłoś
Catchcart 2019-05-04, 16:13
Ryby będą mieli AiDS

Siedzę w Stanach, nie przyjadę.
Zgłoś
BrunerOvned 2019-05-04, 18:21
Działa to, jak ma się strupa na żołędziu? Bo rozważam kupienie dużej złotej rybki. Chociaż taka brzanka z ranka...

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
ziembix 2019-05-04, 23:22
Tak sadystyczne jak bałwan z ogórkiem zamiast marchewki

Fryta wóda dziwki koks lasery
Zgłoś
BundyR 2019-05-04, 23:22
kolejnym etapem będzie słoik w dupie. Zaufaj mi, widziałem internet.
P.S. Słoik czasami pęka
Zgłoś
Sebosz 2019-05-04, 23:23 4
Jak to jest, że YouTube ładuje mi materiały w 4k tak żebym mógł je płynnie oglądać bez przerw, a te gówniane playery na Sadisticu nie są w stanie załadować poprawnie filmiku 480p?
Zgłoś
niemamskarpet. 2019-05-04, 23:36 5
coś tu jest nie tak, to jest sadistic, więc ja proponuję abyś wyjebał te pedalskie rybki i wyhodował piranie a potem wsadził tam kutasa i wtedy będzie fajny materiał

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
Mors_Nigra 2019-05-04, 23:39 2
Jedna klatka na 40 sekund, zajebiście!

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
J................o 2019-05-05, 9:01 1
niemamskarpet. napisał/a:

coś tu jest nie tak, to jest sadistic, więc ja proponuję abyś wyjebał te pedalskie rybki i wyhodował piranie a potem wsadził tam kutasa i wtedy będzie fajny materiał

Jak tak bardzo chcesz ogladac fiuty w roznych wariacjach to idz na redtuba i kliknij w zakladke "gay".
Zgłoś
Seavitia 2019-05-05, 18:01 1
Pfff... rybki wsuwajace martwy naskorek. Alez "niezwykly" film. Od dawien dawna niektore kultury wykorzystuja ryby do zabiegow pielegnacyjnych, polegajacych na tym, ze ryby czyszcza stopy, albo dlonie z martwego naskorka. A ze tu preferuja zadrapanie? wiecej martwej tkanki bez wysilania sie.

Materiał własny - wrzucam tylko tu. Proszę nie powielać, bo "źródełko wyschnie"
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów