📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
przez to ciurkanie wody to prawie zeszczałem się w gacie
z piraniami byłoby szybciej a na pewno efektowniej
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Prawdopodobnie podjadaja tylko strupy i martwa tkanke. Tylko im padlina podchodzi. Jak Polakom w biedronce.
-Ernest Hemingway
Siedzę w Stanach, nie przyjadę.
Działa to, jak ma się strupa na żołędziu? Bo rozważam kupienie dużej złotej rybki. Chociaż taka brzanka z ranka...
Fryta wóda dziwki koks lasery
kolejnym etapem będzie słoik w dupie. Zaufaj mi, widziałem internet.
P.S. Słoik czasami pęka
P.S. Słoik czasami pęka
Jak to jest, że YouTube ładuje mi materiały w 4k tak żebym mógł je płynnie oglądać bez przerw, a te gówniane playery na Sadisticu nie są w stanie załadować poprawnie filmiku 480p?
coś tu jest nie tak, to jest sadistic, więc ja proponuję abyś wyjebał te pedalskie rybki i wyhodował piranie a potem wsadził tam kutasa i wtedy będzie fajny materiał
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
niemamskarpet. napisał/a:
coś tu jest nie tak, to jest sadistic, więc ja proponuję abyś wyjebał te pedalskie rybki i wyhodował piranie a potem wsadził tam kutasa i wtedy będzie fajny materiał
Jak tak bardzo chcesz ogladac fiuty w roznych wariacjach to idz na redtuba i kliknij w zakladke "gay".
Pfff... rybki wsuwajace martwy naskorek. Alez "niezwykly" film. Od dawien dawna niektore kultury wykorzystuja ryby do zabiegow pielegnacyjnych, polegajacych na tym, ze ryby czyszcza stopy, albo dlonie z martwego naskorka. A ze tu preferuja zadrapanie? wiecej martwej tkanki bez wysilania sie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów