Akwarystyka nie jest dla kobiet...
Moja była miała raz! nakarmić ryby (nie było mnie trzy dni) to wjebała im chyba pół opakowania karmy... Mało sie ryby nie przekręciły, bo zaczęło kisnąć. Jak ja zjebałem, to oczywiście foch i że to moja wina!
Większość kobiet to nadaje się jedynie do ruchania, gotować większość młodych też nie umieją.
I nie jestem mizoginem, miałem kilkanaście w swoim życiu w tym zonę.
To jest po prostu efekt wieloletnich naocznych obserwacji..
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.Zamiast ją wyciągnąć z syfonu, to włączy rozdrabniarkę. A wystarczyło mieć normalnego faceta w domu.
Ty nim na pewno nie jesteś
Brat też coś takiego odpierdolił. Tak zrobi każdy kto karmi gadziny pierwszy raz: bez instrukcji, skąd masz wiedzieć ile żarcia się daje? To coś jak w przepisach "na oko", "do smaku".Akwarystyka nie jest dla kobiet...
Moja była miała raz! nakarmić ryby (nie było mnie trzy dni) to wjebała im chyba pół opakowania karmy... Mało sie ryby nie przekręciły, bo zaczęło kisnąć. Jak ja zjebałem, to oczywiście foch i że to moja wina!
To druga możliwość. Akwarium strasznie śmierdzi i miejsce zajmuje, mały wypadek spowoduje 5 minut płaczu akwarysty po czym święty spokój dla reszty rodziny.Zupełnie przypadkowo ofkors
Jak ktoś grał w Zak McKracken, pamiętajcie aby po przelaniu ryby do klosza lampy ową lampę włączyć. Drugi wariant to właśnie spuszczenie do zlewu.
Większość kobiet to nadaje się jedynie do ruchania, gotować większość młodych też nie umieją.
I nie jestem mizoginem, miałem kilkanaście w swoim życiu w tym zonę.
To jest po prostu efekt wieloletnich naocznych obserwacji..
Dałbym ci piwo gdyby nie ten zjebany nick bo dobrze prawisz
Nine, ten, never sleep again.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów