📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Oczywiście leci piwo, stary dobry Al I pan lektor o ile pamiętam to tam Tomasz Knapik tłumaczył Za****ście wypowiedział te "harrrpunami"
bo my - sami najlepsi, najwyższy sort!
bądź silny i zabijaj w sobie słabości,
tylko wtedy osiągniesz szczyty!
Postskriptum v l g Сталь
Postskriptum v l g Сталь
PancerIV
Tutaj, cenzurowanie przekleństw to pedalstwo.
Tutaj, cenzurowanie przekleństw to pedalstwo.
Wybacz mi... Jeśli co się nie podoba to twoja sprawa życzę smacznego bo chyba jeszcze troszeczkę ci tej słomy w butach zostało... Tylko pamiętaj żeby zostawić sobie coś na zimę, wiesz żebyś sobie nóg nie odmroził
Pozdrawiam
Wybacz mi... Jeśli co się nie podoba to twoja sprawa życzę smacznego bo chyba jeszcze troszeczkę ci tej słomy w butach zostało... Tylko pamiętaj żeby zostawić sobie coś na zimę, wiesz żebyś sobie nóg nie odmroził
Pozdrawiam
ale swoją drogą jest najlepszym a jeśli nie to drugim najlepszym lektorem
w polsce
przekłady robi ktoś inny
ale swoją drogą jest najlepszym a jeśli nie to drugim najlepszym lektorem
w polsce
PancerIV napisał/a:
Darkstep,
Pozdrawiam
Tylko że faktycznie tutaj cenzurowanie przekleństw to pedalstwo chciałeś być fajny a wyszedłeś na zwykłego wiercidupę
Cardioceras,
Ta następnym razem się postaram Głupie przyzwyczajenie, nie chciałem być fajny a sadola jeszcze tak do końca nie znam...Tak więc jak wcześniej cenzurowałem, tak też zrobiłem teraz ... Ale żeby nie było i żebym nie wyszedł na to jak to ujął pan Darkstep i z resztą ty na pedała To nie będę cenzurował tych moich wypocin po za tym po co stawiać gwiazdeczki, jak i tak kurwa wiadomo o co chodzi
Ta następnym razem się postaram Głupie przyzwyczajenie, nie chciałem być fajny a sadola jeszcze tak do końca nie znam...Tak więc jak wcześniej cenzurowałem, tak też zrobiłem teraz ... Ale żeby nie było i żebym nie wyszedł na to jak to ujął pan Darkstep i z resztą ty na pedała To nie będę cenzurował tych moich wypocin po za tym po co stawiać gwiazdeczki, jak i tak kurwa wiadomo o co chodzi
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów