Al Bundy posiada czarny pas w brazylijskim jiu jitsu. Jego trenerem jest Rorion Gracie (kto nie zna rodziny Gracie, odsyłam do google).
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BJJ pomoże mu w walce z otyłymi adoratorkami butów ? ;o
Teraz zdobywa 4 przyłożenia w jednym sparingu? Kurcze akurat jestem w 3-ecim sezonie i już nic od tej pory nie będzie takie same jak będe wiedział, że jednak osiągnął sukces jakim jest czarny pas w bjj (to nie karate, że sobie robisz pas w dwa lata, a dostajesz go za jakieś przygotowane pokazy, tylko BJJ jest chyba jedyną sztuką walki gdzie pas dostajesz za prezentowane umiejętności na macie), przecież on tylko sprzedaje buty, a w wolnych chwilach siedzi z ręką w spodniach .
Echis napisał/a:
Al Bundy posiada czarny pas w brazylijskim jiu jitsu.
Nie Al Bundy, tylko Ed O'Neill. Tak samo jak Grabowski nie jest Kiepskim, a Atkinson Mr. Beanem.
Pan kapitan napisał/a:
Nie Al Bundy, tylko Ed O'Neill. Tak samo jak Grabowski nie jest Kiepskim, a Atkinson Mr. Beanem.
O kurwa, na serio? Ale numer...
Ale żeby napierdalać się na pierzynie, to z lekka niemęskie
Cytat:
(kto nie zna rodziny Gracie, odsyłam do google).
haha, kurwa mać, kto nie zna Ala z Married witrh Children; z tym na G to do kogo? gimboli?
pakicito,
O człowieku, albo masz 13 lat, albo nieźle w klame lecisz. Nic kurwa nie zrozumiałem.
O człowieku, albo masz 13 lat, albo nieźle w klame lecisz. Nic kurwa nie zrozumiałem.
blow job job
Pakicito ale ty jesteś kurwa niedodupcony gimbie. Idź się nauczyć czytać
Dla mnie Al będzie Alem w każdym filmie, a Jaś Fasola będzie Jasiem. Bez względu na wiek i rolę.
Nie wiedziałem, że Ed zna bjj. Sprawdziłęm więc to na wiki i jakie było moje zdumienie z tekstu takiego:
"W trakcie kariery aktorskiej aktor mieszkał w Los Angeles w dzielnicy Venice, obecnie, gdy nie występuje już regularnie w filmach mieszka najprawdopodobniej gdzieś w stanie Ohio."
Nosz ku... mać. Mieszka najprawdopodobniej gdzieś w ohio? W bądź co bądź encyklopedii piszą mieszka najprawdopodobniej gdzieś... Takiej rzeczy nie wiedzą? Przez chwile miałem wrażenie że czytam nonsęsopedie.
"W trakcie kariery aktorskiej aktor mieszkał w Los Angeles w dzielnicy Venice, obecnie, gdy nie występuje już regularnie w filmach mieszka najprawdopodobniej gdzieś w stanie Ohio."
Nosz ku... mać. Mieszka najprawdopodobniej gdzieś w ohio? W bądź co bądź encyklopedii piszą mieszka najprawdopodobniej gdzieś... Takiej rzeczy nie wiedzą? Przez chwile miałem wrażenie że czytam nonsęsopedie.
Ostatnio oglądałem "Psy Wojny" na podstawie słynnej książki Forsyth'a, a tu zaskoczenie. Al Bundy jako komandos-najemnik. Mała rola bo mała, ale mordę cieszy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów