📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
tak bez opisu?
… sarkazmu się chwyta.
[ Komentarz dodany przez: P@N K@C: 2013-01-09, 15:02 ]
4.6. Komentarze reprezentujące niski poziom kultury autora będą usuwane. W celu utrzymania przejrzystości forum, usuwane będą również komentarze zawierające tylko jedno słowo lub nadmiar emotikonek.
[ Komentarz dodany przez: P@N K@C: 2013-01-09, 15:02 ]
4.6. Komentarze reprezentujące niski poziom kultury autora będą usuwane. W celu utrzymania przejrzystości forum, usuwane będą również komentarze zawierające tylko jedno słowo lub nadmiar emotikonek.
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Nie rozumiem o co chodzi, dałbyś jakiś opis co to za kampania czy coś bo nie kapuję o co biega.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Już tłumaczę. Otóż kobiety Sadistica demoralizują dzieci.
Dżizas, nie sądziłem, że będę musiał komukolwiek tłumaczyć istotę dowcipu... Wszak kampania jest dobrze widoczna w przestrzeni publicznej. Oryginalny plakat:Nie rozumiem o co chodzi, dałbyś jakiś opis co to za kampania czy coś bo nie kapuję o co biega.
Więcej na temat: marketing-news.pl/message.php?art=36964
Inne prace z tego konkursu:
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Faper Noster napisał/a:
Dżizas, nie sądziłem, że będę musiał komukolwiek tłumaczyć istotę dowcipu... Wszak kampania jest dobrze widoczna w przestrzeni publicznej.
Bullshit! Jestem kolejną osobą, która pierwszy raz to na oczy widzi, mimo że dużo się poruszam po, bądź co, drugim co do wielkości mieście tego kraju.
slabe te kampanie spoleczne jak współczesne dzieła sztuki pseudo artystów pozdrawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów