Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kumpla stary kiedyś przywiózł sobie takiego psiaka na ranczo od ruskich. Owczarek Kaukaski goliat,czy jakoś tam.
Do około 6 miesięcy trzymali w domu w bloku.Tak gdzieś do 40 kilogramów.
Widywałem zasrańca codziennie,zajebisty pies,mądry,posłuszny. Dobrze ułożony.
Potem poszedł na ranczo.Spotkałem go dopiero po jakimś roku jak pojechałem z tym kumplem pomagać przy drzewie,na to ranczo.
Całe kurwa szczęście że mnie poznał.Bo jak wynurzył się zza winkla i zaczął biec w moją stronę,to gacie były już w pełnej gotowości na przyjęcie gruzu.
Mam 188 cm wzrostu,ale jak skoczył mi na ramiona przednimi łapami i chlasną jęzorem po gębie,poczułem jakieś 100 kg wagi to sie obaliłem w błocko i mnie oblizał jak jakiegoś pączka z jebanego lukru.
Piękna psina.
Ciotka miała takiego, przy czym straszny pieszczoch był. Jak stwierdził, że za mało myziania było, to po prostu ztawał na twojej stopie i nie pozwalał ci odejść, aż go nie wytarmosiłeś po grzywie i łbie. Uran się wabił.
Co to za giverka SKS?
SKS pewnie nie bo to broń strikte wojskowa ale być może jakiś jego klon. Dla myśliwych. Nabój prawdopodobnie SKS/ kałach, czyli popularne i tanie 7,62 x 39 . Moc wystarczającą żeby zajebać 100 kilogramowego psa , nabój pośredni. Krótka łuska i szybko przeładowywuje.
Kumpla stary kiedyś przywiózł sobie takiego psiaka na ranczo od ruskich. Owczarek Kaukaski goliat,czy jakoś tam.
Potem poszedł na ranczo.Spotkałem go dopiero po jakimś roku jak pojechałem z tym kumplem pomagać przy drzewie,na to ranczo.
Całe kurwa szczęście że mnie poznał.Bo jak wynurzył się zza winkla i zaczął biec w moją stronę,to gacie były już w pełnej gotowości na przyjęcie gruzu.
Mam 188 cm wzrostu,ale jak skoczył mi na ramiona przednimi łapami i chlasną jęzorem po gębie,poczułem jakieś 100 kg wagi to sie obaliłem w błocko i mnie oblizał jak jakiegoś pączka z jebanego lukru.
Piękna psina.
Bo żeś pewno na jego widok zalukrował się.
SKS pewnie nie bo to broń strikte wojskowa ale być może jakiś jego klon. Dla myśliwych. Nabój prawdopodobnie SKS/ kałach, czyli popularne i tanie 7,62 x 39 . Moc wystarczającą żeby zajebać 100 kilogramowego psa , nabój pośredni. Krótka łuska i szybko przeładowywuje.
cyngiel.com.pl/sklep/komis/karabinek-radom-hunter-762x39/
Mamy nawet takie polskie...
Ogólnie 7,62x39mm padaka jeśli chodzi o polowania, np. nikt nie produkuje pocisków półpłaszczowych albo z polimerowym czubkiem.
Całe k***a szczęście że mnie poznał.Bo jak wynurzył się zza winkla i zaczął biec w moją stronę,to gacie były już w pełnej gotowości na przyjęcie gruzu.
Mam 188 cm wzrostu,ale jak skoczył mi na ramiona przednimi łapami i chlasną jęzorem po gębie,poczułem jakieś 100 kg wagi to sie obaliłem w błocko i mnie oblizał jak jakiegoś pączka z j***nego lukru.
Piękna psina.
Elegancka psina ale trzeba umiec z nim postepowac. Strasznie stadne zwierze. Raz na jakis czas probuje swoich sil, zeby obalic pana swojego (przywodztwo) wtedy trzeba z nim krotko i pokazac kto rzadzi. Trzeba nauczyc go kogo ma tolerowac i pokazac mu miejsce w hierarchii a kogo ma nie tolerowac to juz nie trzeba uczyc Ogolnie super psina. A dlaczego sebki nie maja takich psiakow to juz nie musze tlumaczyc wiele...
Mamy nawet takie polskie...
Ogólnie 7,62x39mm padaka jeśli chodzi o polowania, np. nikt nie produkuje pocisków półpłaszczowych albo z polimerowym czubkiem.
Oj tam, oj tam..
Wszystko jest.
Piękna psina.
mój kumpel ma takiego bydlaka, przypadek miał być zwykły bernardyn .
W domu mają jeszcze jednego małego kundelka. Oba psy są niezmiernie zżale yteduży spi w wielkim kojcu na dworze. Natomiast chodzi po domu jest ogólnie sympatyczny ale...Jak przychodza goście to zamykany jest na dworze.
Kumpel opowiadał ze któregoś razu mały Fafik poszedł na spacer z panią a tam na ulice a tam spuszczony biegał Owczarek hitlerowski który zrobił sobie sniadanie z kundelka.
Była awantura a duży kojca mało nie rozwalił.
Małego ledwo uratowano.
Po jakis dwóch tygodniach kolega szedł na nakarmić bydlaka z rana .
Ten natychmiast wyleciał przeskoczył płot i rozszarpał hitlerowca na strzępy w 3 minuty. Po czym wrócił do domu.
Sprawa w sądzię
Taki piesek dla sadola
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów