Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Alarm w aucie
łysa_pała • 2012-10-29, 19:08
Kładłem się właśnie spać gdy usłyszałem alarm w moim samochodzie. Podszedłem do okna i zobaczyłem trzech biegnących dzieciaków. A to małe gnojki – pomyślałem – jak im się udało wydostać z bagażnika?
Zgłoś
j................s 2012-10-29, 20:23 3
tia jasne ...Ty i alarm....w kredensie chyba hehe
Zgłoś
rozkurw 2012-10-29, 21:37 1
Gdybyś nie zamykał swoich dzieci tak często w bagażniku tylko w np w piwnicy to nie nauczyłyby sie otwierac go od środka.

My life,my rulez.
Zgłoś
Holineks 2012-10-29, 22:29 3
kawały tego typu zawsze mnie rozbrajają
piwo
Zgłoś
kamil7s 2012-10-30, 0:55 3
Jednak ze spokojem położyłem się do łóżka, bo z plebanii już mi nie uciekną
Zgłoś
n1troo 2012-10-30, 8:16
aż kawą się oplułem
Zgłoś
HyperCube 2012-10-30, 13:13
Fajnie, że czasem wróci stary poczciwy sadol piwko
Zgłoś
FazaZJB 2012-10-30, 19:05 1
Tak mi się przypomniało:
Wstaję rano, patrzę przez okno a tam spi%&$ala bosy murzyn z telewizorem w rękach!!
Myślę, mój!!!...
... aaa nieee, mój w sandałach chodzi...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów