Składanka dobra na odrobinę relaksu, 9 minut soczystych rajdowych dzwonów widzianych z wnętrza pojazdu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ależ oni zapierdalają. I te polskie "oooooo o o oo oo kuuurrrwaaaa"
Chcesz Strepsils
Najbardziej mi się podobało w kontekście pozostałych filmów polskie "żyjemy!" po dachowaniu z prędkością może 5 km/h
@up jak będziesz dachował przy 10 km/h to też w głowie przypomną Ci się obrazki z harda z samochodami startymi na asfalcie na kabriolety.
Mnie najbardziej rozbrajają kibice, jebane tłuki stoją na środku drogi albo zaraz na "wylocie" z zakrętu. W razie wypadku będzie awantura do organizatorów że nie zabezpieczył... Jak sami nie myślą co im się może stać to mi ich nawet nie szkoda.
Mnie najbardziej rozbrajają kibice, jebane tłuki stoją na środku drogi albo zaraz na "wylocie" z zakrętu. W razie wypadku będzie awantura do organizatorów że nie zabezpieczył... Jak sami nie myślą co im się może stać to mi ich nawet nie szkoda.
Kto im dał prawo jazdy?
odkąd w F1 wstawili te zjebane V6 i te zjebane turbiny to tylko WRC jest warte uwagi
@up no racja, a jak się zwą te bolidy w górach? w 6:25, bo to ciekawe może być. A na pewno ciekawsze od f1
@up, Hill Climb
@ Jorgen88 A jakie masz dzisiaj silniki w WRC , 1.6 rzędowe cztery cylindry i moc nie przekraczającą 390 KM . W F1 z 1.6 wyciągają przynajmniej około 1000 KM
@up, bo na przykład w takim rallycroosie mają po 600 kucy
@bocianoff
Bo era rajdowej grupy B, przez wielu postrzegana jest jako najlepszy okres w dziejach Rajdowych Samochodowych Mistrzostw Świata . I tamte rajdówki miały właśnie około 600 KM
@bocianoff
Bo era rajdowej grupy B, przez wielu postrzegana jest jako najlepszy okres w dziejach Rajdowych Samochodowych Mistrzostw Świata . I tamte rajdówki miały właśnie około 600 KM
ale trzeba miec nasrane we lbie....
magicgarage napisał/a:
@ Jorgen88 A jakie masz dzisiaj silniki w WRC , 1.6 rzędowe cztery cylindry i moc nie przekraczającą 390 KM . W F1 z 1.6 wyciągają przynajmniej około 1000 KM
Czasy silników o mocy 1000 KM minęły wraz z pierwszą erą turbo. Tegoroczne silniki osiągają ok. 750 KM, ale są dużo bardziej wydajne, niezawodne i oszczędne. Dodatkowo ich elastyczność, mimo większej masy bolidów, sprawia, że samochody przyspieszają o wiele szybciej na każdym biegu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów