18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:38
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
ellsworth 2020-03-25, 20:36
Xvier666 napisał/a:

Nie ulepiony z gówna, twój mercedes czy saab poskłada sie tak samo, bo auta sa projektowane na uderzenia czołowe, przy uderzeniu bokiem każde ci sie nawinie jak szmata na kij...

Pierdolisz głupoty. Jak się jeździ z odpowiednią do warunków prędkością to nic się nie nawinie.
Zgłoś
p................k 2020-03-25, 22:46 4
Jak widzę na drodze jakiś samochód oblepiony naklejkami z allegro z jakimś młodziakiem z groźną miną za kierownicą to z automatu puszczam takich bo nigdy nie wiesz co taki typ odpierdoli. Najbardziej mimo wszystko lubię tych, którzy za wszelką cenę chcą pokazać, że ich samochód jest szybszy od mojego auta, którym toczę się spokojnie do lub z pracy i najeżdżają mi na zderzak, prowokują, wyprzedzają z taką furią, że o matko. Pierdolona dzicz.
Zgłoś
35i 2020-03-25, 23:02 1
kienzler napisał/a:

Jak widzę na drodze jakiś samochód oblepiony naklejkami z allegro z jakimś młodziakiem z groźną miną za kierownicą to z automatu puszczam takich bo nigdy nie wiesz co taki typ odpierdoli. Najbardziej mimo wszystko lubię tych, którzy za wszelką cenę chcą pokazać, że ich samochód jest szybszy od mojego auta, którym toczę się spokojnie do lub z pracy i najeżdżają mi na zderzak, prowokują, wyprzedzają z taką furią, że o matko. Pierdolona dzicz.

Takie sebixy są mniej groźne od handlowców w Skodach lub Fordach, bo ich stać na dragi (handlowców) i chcąc uzyskać wynik i premię na ratę za mieszkanie muszą zapierdalać. Sebixy są bardziej przewidywalne, najczęściej wypierdalają się na zakrętach lub wjeżdżają komuś w dupę z powodu łysych opon.
Zgłoś
noir 2020-03-26, 12:02
Szok! Jak to bmw sie poskładało! Gdyby nie to że jestem expertem, to pomyślałbym że to seat!

albo bokiem, albo wcale!
Zgłoś
Xvier 2020-03-26, 16:05 1
ellsworth napisał/a:

pie**olisz głupoty. Jak się jeździ z odpowiednią do warunków prędkością to nic się nie nawinie.

Jak sie jeździ z odpowiednią prędkością to się nie wypada i żadne strefy zgniotu nie są potrzebne... To że auta mają różne strefy zgniotu, a nie wypadanie z zakrętów to 2 różne rzeczy więc to chyba ty tutaj pierdolisz od rzeczy....
Zgłoś
Dziad_Inżynier 2020-03-26, 21:02
35i napisał/a:

(...) Co do "sztywniutko" był kiedyś odcinek "Top gear", gdzie przerabiali zawieszenie w dwóch beemkach, trzecią zostawili fabrykę i te przerabiane jeździły gorzej.

Fajnie, że umiesz sobie włączyć Top Gear, ale jakbyś jeszcze jeździł na sportowym zawieszeniu (nie glebie, gleba to nie sportowe zawieszenie), albo przynajmniej rozmawiał z kimś, kto umie jeździć to byś wiedział, że seryjne zawieszenie w takim Leonie to kapa straszna.

Co do samego dzwona - mam wspólnych znajomych, typ grubo przesadził jak na to auto i okolice zera stopni, podobno można ich było zbierać do wiaderka
Zgłoś
35i 2020-03-27, 8:51
Dziad_Inżynier napisał/a:

Fajnie, że umiesz sobie włączyć Top Gear, ale jakbyś jeszcze jeździł na sportowym zawieszeniu (nie glebie, gleba to nie sportowe zawieszenie), albo przynajmniej rozmawiał z kimś, kto umie jeździć to byś wiedział, że seryjne zawieszenie w takim Leonie to kapa straszna.
Co do samego dzwona - mam wspólnych znajomych, typ grubo przesadził jak na to auto i okolice zera stopni, podobno można ich było zbierać do wiaderka

Aha, dzięki znawco za oświecenie. Co do budowy Seatów, też się odniosłem we wcześniejszym wpisie. Trochę siedzę w VAGach. "Top Gear" przytoczyłem dla porównania dla laików, żeby sobie spojrzeli.
Zgłoś
BadSeed82 2020-04-04, 1:58
Szkoda drzewa. Takie okorowane jest podatne na choroby i szkodniki.
Zgłoś
Fuzi 2020-04-14, 11:32
TranzystorWyklęty napisał/a:

Skąd wiesz, że wieśniak ze zdjęć ma przelot, skoro widać tylko końcówkę? Katalizatora na pewno nie miał, bo to zło, a sprzedając go zwraca się kasa z zakupu starego Seata. Wypierdalanie całkowicie wydechu nie poprawia parametrów silnika.

1.9tdi robisz przelot, maly virus i samochod lata jak dziki..

35i napisał/a:

Latać to sobie możesz po torze, co do reszty to wiem co piszę, sam mam założone ciemne lampy, ale z certyfikatem a nie lakierowane czy przyciemniane folią. Przelot też montuje się w samochodach z turbo, a nie jak leci, bo w wolnossącym pogarsza parametry Prawdopodobnie to nie jest przelot, tylko końcowy tłumik z aledrogo. Na zdjęciach widać niski budżet. Co do "sztywniutko" był kiedyś odcinek "Top gear", gdzie przerabiali zawieszenie w dwóch beemkach, trzecią zostawili fabrykę i te przerabiane jeździły gorzej.

koncowy tlumik w ksztalcie rury? nawet koncowki wydechu tak nie wygladaja. tutaj prawdopodobnie bylo 1.9tdi z przelotem
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów