📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ufff myslałem że pieskiem albo kotkiem będzie bił, a tu tylko jakis gówniak.
Napierdalanie dzieckiem jest straszne, ale cenzurowanie przekleństw to już kurwa przesada !
Straszne lubię tą stronę i widzę że sa tu mocne rzeczy ale dawno już nie widziałam czegoś takiego.... [^]
No kurwa patrzeć na to kurestwo nie mogę.. Obcinanie łbów na żywo mnie nie rusza ale napierdalanie bezbronnym małym dzieckiem już mocno :[
A jest ktoś w stanie przetłumaczyć, albo chociaż streścić w jednym zdaniu o chuj mu chodzi?
Imperator_Jan napisał/a:
No kurwa patrzeć na to kurestwo nie mogę.. Obcinanie łbów na żywo mnie nie rusza ale napierdalanie bezbronnym małym dzieckiem już mocno :[
Ojej
Ale mi ciśnienie skoczyło, nosz kurwa dajcie mi tego chuja to co zagryze
Zajebał dzieciakiem o podłogę bum tarara bęc.
A tak na serio, jak mi się chce śmiać jak znajomi się chwalą że byli u tych podludzi i że tam tak pięknie, kolorowo, taka bogata kultura i historia. Tylko na głównych ulicach a dookoła brud syf i jebani idioci.
A tak na serio, jak mi się chce śmiać jak znajomi się chwalą że byli u tych podludzi i że tam tak pięknie, kolorowo, taka bogata kultura i historia. Tylko na głównych ulicach a dookoła brud syf i jebani idioci.
@up A u nas to niby lepiej? W centrum deptaki, parki, fontanny i ozdoby świąteczne na zimę. Wszędzie w miarę czysto i schludnie. A pojedź pod granicę miasta to slumsy, kurwy na wylotówkach, złodzieje i patologia.
A co do filmu to powinni go odjebać na miejscu jak w chinach, wyrok i wykonanie w 5 minut. Było by dwóch murzynów mniej
A co do filmu to powinni go odjebać na miejscu jak w chinach, wyrok i wykonanie w 5 minut. Było by dwóch murzynów mniej
@up Włoskich nic nie pobije
AyCaramba napisał/a:
@up A u nas to niby lepiej? W centrum deptaki, parki, fontanny i ozdoby świąteczne na zimę. Wszędzie w miarę czysto i schludnie. A pojedź pod granicę miasta to slumsy, kurwy na wylotówkach, złodzieje i patologia.
Te nasze slumsy sa chujowe i zacofane. W Berlinie w Parku to przynajmniej mozesz kupić tabliczke haszu i to w bialy dzień bez krępacji. W Malmo mozesz poczuć się jak w filmie sensacyjnym, w Paryżu są całe miastreczka namiotowe. A u nas jakies patusy mieszkaja w byłych hotelach robotniczych, barakach, kontenerach czy tak zwanych "czworakach. A najczesiej to gniezdzą się w kamienicach. Prawie połowa z nich pracuje lub ma fuchy na czarno i co najwyżej mozesz się napic bimbru na mecie albo kupić wora przyciętego ziela. Polska to jednak zacofany kraj.
AyCaramba napisał/a:
Nie ta liga misiu, wszak w Polsce wszystko jest gorsze niz na zachodzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów