To znowu ja - wujek Sasim
To live is to die - utwór zespołu Metallica zagrany przez nas (Alcoholica) wraz z Orchestra Mixtura w Teatrze Capitol w Warszawie 18 października. Metalimaniacy - pozdro !
z puszki______________
www.alcoholica.plHej sadole.
Miks jest słaby bo orkiestra była lapana z kilku mikrofonów tylko i trzeba było sciszaniem reszty ratować co się da.
To był nasz 1 koncert z nimi po ledwie dwóch próbach więc
musieliśmy zapłacić frycowe. Rbq321 - to i tak cud ze tylko taki rozjazdw był turne i inne kawałki wrzucone na soundcloudo numery nagrane na koncertach — wiesz jak jest .na żywo emocje i dydpozycja dnia decydują często co z tego będzie
O koncertach najbliższych zawsze na alcoholica.pl albo na fejsiu - alcoholica poland.. ja obsługuje to badziewie także dodawać do znajomych
Najbliższe koncerty :
28.11 - Piekary Śląskie
29.11 - Kielce
youtube.com/watch?v=qptbpL4fQZQ
Granie 2live przed masterem dawno za nami RBQ
Jak ktoś będzie gdzieś na naszym koncercie - podchodzić i gadać !
pzdr !
Troche z dupy ale to wazne, przez ponad 3 lata sadistic spierdolil mi psychike zaczely podniecac mnie dziwne rzeczy teraz przy normlanej lasce nie staje mi kutas potrzebuje wiecej bodzcow nie chce juz wchodzic na harda wiec prosze o bana bo to silniejsze odemnie nie bede zakladal nowego konta dajcie mi bana na ip i wszystko haha co sadistic potrafi zrobic z psychika kiedys widzialem jak psu wypadlo oko bo go drugi drapnal i mnie to przerazilo w psychice a rok temu kolo mnie auto jeblo 100km/h chyba polecial jak adam malysz i magikl oraz jonny dep w chuj rozjebalo i nic tylko poszlem sobie z tamtad haha tak wiec sadistic a dokladnie tresci zmeiniaja czlowieka a za darmo bana nie ma wiec admini to cioty cipy chuje pizdy haha nie no tak naprawde wypierdalac speirdalac jebal to pies pierdole to wszystko jeb kurwy jebane kurwy i peirdolone nawet sorry za chaotyke cos jest nie halo jebane kurwy na chuj ja sie tu logowalem aha i moj wiek nie jest prawidlowy w profilu mam malo lat bo za to tez moge bana dostac i wogole jestem haker bonzo i to ja blokowalem plyty glowne mam wasze hasla wiec bedzie ban bedzie haslo nick itp jebane kurwy polskie oho no bo odbraza polski tez sie liczy siema kurwy jebane adminy czekam na kontre jak wbijam na sadistic i nie ma bana i wyswietla sie sadistic dzownie po prokukratora dziura w dupie i do stonogi bo to ziomek tak jak i prokurator jebana polska kurwa papa
Za piwko zawsze Matellica.
A tu macie koncert na którym wzorowała się alkoholica