18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 59 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Alcoholica & Orchestra Mixtura
sasim • 2014-11-21, 21:47
Witajcie Sadole !
To znowu ja - wujek Sasim
To live is to die - utwór zespołu Metallica zagrany przez nas (Alcoholica) wraz z Orchestra Mixtura w Teatrze Capitol w Warszawie 18 października. Metalimaniacy - pozdro !

www.alcoholica.pl
Zgłoś
rbQ321 2014-11-22, 2:47 2
Sasim, wszystko fajnie, ale dlaczego na samym początku jak wchodzi perka to tak w tempie się rozjechaliście? Z dobre 10-15bmp w góre poszliście. :/

Co do reszty to spoko. Czekam na inne kawałki z symfonią, chociaż uważam, że same utwory, które metallika komponowała w latach 90' są troszkę słabsze, to S&M niszczy temat. Btw, nie pomyśleliście o takiej wstawce: youtube.com/watch?v=7uaIm88s7XU ?

Thrash 'till death!

PS. Turn the page zajebiste, może delikatnie skali nie wyciągasz, ale Hetfield długo nad tym pracował, a u Ciebie też widać poprawę w wokalu, tak trzymać!
Zgłoś
lemo1029 2014-11-22, 3:03
Sasim i hogg dzięki
Mam co teraz słuchać, playlista mi się skończyła

PS:

i tutaj kurwa mnie rozpoznali
Zgłoś
tomekpiast 2014-11-22, 4:38
Sasim, kiedy i gdzie was jeszcze spotkamy z orkiestrą???
Zgłoś
pastazkota 2014-11-22, 7:27
Więcej luzu panowie, słychać że byliście trochę spięci , gitary trochę słabo się zmiksowały momentami ale i tak bardzo fajnie

z puszki
Zgłoś
karimata2121 2014-11-22, 10:05 1
Zajebiście ! chciałbym zobaczyć "No leaf clover" w waszym wykonaniu z orkiestrą )
Zgłoś
sasim 2014-11-22, 11:55 1
Hej sadole.
Miks jest słaby bo orkiestra była lapana z kilku mikrofonów tylko i trzeba było sciszaniem reszty ratować co się da.
To był nasz 1 koncert z nimi po ledwie dwóch próbach więc
musieliśmy zapłacić frycowe. Rbq321 - to i tak cud ze tylko taki rozjazdw był turne i inne kawałki wrzucone na soundcloudo numery nagrane na koncertach — wiesz jak jest .na żywo emocje i dydpozycja dnia decydują często co z tego będzie

O koncertach najbliższych zawsze na alcoholica.pl albo na fejsiu - alcoholica poland.. ja obsługuje to badziewie także dodawać do znajomych

Najbliższe koncerty :
28.11 - Piekary Śląskie
29.11 - Kielce

youtube.com/watch?v=qptbpL4fQZQ
Granie 2live przed masterem dawno za nami RBQ

Jak ktoś będzie gdzieś na naszym koncercie - podchodzić i gadać !

pzdr !

www.alcoholica.pl
Zgłoś
STIG240 2014-11-22, 13:47
Za piwko zawsze Matellica.
A tu macie koncert na którym wzorowała się alkoholica
Zgłoś
rbQ321 2014-11-22, 14:19
sasim napisał/a:

Hej sadole.
Miks jest słaby bo orkiestra była lapana z kilku mikrofonów tylko i trzeba było sciszaniem reszty ratować co się da.
To był nasz 1 koncert z nimi po ledwie dwóch próbach więc
musieliśmy zapłacić frycowe. Rbq321 - to i tak cud ze tylko taki rozjazdw był turne i inne kawałki wrzucone na soundcloudo numery nagrane na koncertach — wiesz jak jest .na żywo emocje i dydpozycja dnia decydują często co z tego będzie

O koncertach najbliższych zawsze na alcoholica.pl albo na fejsiu - alcoholica poland.. ja obsługuje to badziewie także dodawać do znajomych

Najbliższe koncerty :
28.11 - Piekary Śląskie
29.11 - Kielce

youtube.com/watch?v=qptbpL4fQZQ
Granie 2live przed masterem dawno za nami RBQ

Jak ktoś będzie gdzieś na naszym koncercie - podchodzić i gadać !

pzdr !

No wiadomo jak to na koncercie, są emocje.. Co do waszego too live is to die, no to wiem, obczajałem już kiedyś. Ale taka wstaweczka w tym coverze byłaby niezłym smaczkiem

Jakieś plany w ogóle macie co do dema albo i LP?
Zgłoś
k................z 2014-11-22, 14:57
$$RYBSKO$$ napisał/a:

Troche z dupy ale to wazne, przez ponad 3 lata sadistic spierdolil mi psychike zaczely podniecac mnie dziwne rzeczy teraz przy normlanej lasce nie staje mi kutas potrzebuje wiecej bodzcow nie chce juz wchodzic na harda wiec prosze o bana bo to silniejsze odemnie nie bede zakladal nowego konta dajcie mi bana na ip i wszystko haha co sadistic potrafi zrobic z psychika kiedys widzialem jak psu wypadlo oko bo go drugi drapnal i mnie to przerazilo w psychice a rok temu kolo mnie auto jeblo 100km/h chyba polecial jak adam malysz i magikl oraz jonny dep w chuj rozjebalo i nic tylko poszlem sobie z tamtad haha tak wiec sadistic a dokladnie tresci zmeiniaja czlowieka a za darmo bana nie ma wiec admini to cioty cipy chuje pizdy haha nie no tak naprawde wypierdalac speirdalac jebal to pies pierdole to wszystko jeb kurwy jebane kurwy i peirdolone nawet sorry za chaotyke cos jest nie halo jebane kurwy na chuj ja sie tu logowalem aha i moj wiek nie jest prawidlowy w profilu mam malo lat bo za to tez moge bana dostac i wogole jestem haker bonzo i to ja blokowalem plyty glowne mam wasze hasla wiec bedzie ban bedzie haslo nick itp jebane kurwy polskie oho no bo odbraza polski tez sie liczy siema kurwy jebane adminy czekam na kontre jak wbijam na sadistic i nie ma bana i wyswietla sie sadistic dzownie po prokukratora dziura w dupie i do stonogi bo to ziomek tak jak i prokurator jebana polska kurwa papa

A zbanujcie tą ciotę, sadistic to nie miejsce dla taich miękkich ciperk
Zgłoś
lemo1029 2014-11-22, 15:30
STIG240 napisał/a:

Za piwko zawsze Matellica.
A tu macie koncert na którym wzorowała się alkoholica

Mam tą płytę nawet
Jest świetna!

A to, co wstawiłeś tutaj, to majstersztyk.
Jeszcze jedno: Metallica a nie Matellica, chyba, że trollujesz taką nazwą.

i tutaj kurwa mnie rozpoznali
Zgłoś
Elminster 2014-11-22, 15:45 1
Dla Alkoholiki zawsze piwko !
Zgłoś
ziomas3 2014-11-22, 16:17 1
nie wiedzialem, że sasim jest na sadisticu:D piwo i dzieki za koncert w Częstochowie !
Zgłoś
sasim 2014-11-22, 17:10
Ziomas - 6 lutego będziemy znowu

www.alcoholica.pl
Zgłoś
Diakkon 2014-11-25, 11:25
Perkusista za pleksą? Ciekawe rozwiązanie.

Jak nie, jak tak!
Zgłoś
RudyBezMoszny 2014-11-25, 23:42
Byłem na koncercie Alcoholici w Żaganiu

jebać
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów