📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
fajnie, że od nastu lat opierdala pałe. Moją córką nie jest, a żoną nigdy nie będzie. Może jest gdzies jej więcej ?
Tak, a na koniec buziaczek powinien być. Takie pośrednie zrobienie sobie samemu loda.
Do Grycana trochę niepodobny, Algida też nie pasuje...
Wiem!!! Bambino...
Wiem!!! Bambino...
Beka_z_Lewaka napisał/a:
Tak, a na koniec buziaczek powinien być. Takie pośrednie zrobienie sobie samemu loda.
ktoś tu prawiczkiem jest i ma dziwne fetysze
Ale o co chodzi> To normalne że dziewczyna robi pałę chłopakowi. Fakt że miejsce niefortunne ale jak najdzie ochota...
tarcer123 napisał/a:
Ale o co chodzi> To normalne że dziewczyna robi pałę chłopakowi. Fakt że miejsce niefortunne ale jak najdzie ochota...
Powiedz to mojej bylej żonie.
Przed slubem brala zawsze z polykiem, a po przestala lykac, a niedlugo pozniej brac do dzioba.
ZaSwojePije napisał/a:
Przed slubem brala zawsze z polykiem, a po przestala lykac, a niedlugo pozniej brac do dzioba.
Moze zaczales hodowac plesniowy serek?
ZaSwojePije napisał/a:
Nie mogę zaprzeczyć, że tak nie było.
Dlatego trzeba ruchac młode mięsko bo im się jeszce chce. Stare marudza i potem zdziwko że facet zdradza jak dostaje połowę mniej niż na poczatku
kramos napisał/a:
Dlatego trzeba ruchac młode mięsko bo im się jeszce chce. Stare marudza i potem zdziwko że facet zdradza jak dostaje połowę mniej niż na poczatku
Świetle słowa ja swoje zaznaczam w kalendarzu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów