📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
@HAL9000/2, też To tak jak jakiś czas temu w Polsce, kiedy łapali tygrysa a zastrzelili weterynarza.
lwy odciągają od konia a nie konia biją
OchroniarzTu napisał/a:
up ty kurwa imbecylu jesteś dnem
jaki ty męski i twardy jesteś, jaką masz ksywę w waszym klubie "Ochroniarz"?
OchroniarzTu napisał/a:
up. biedrona
jestem biedrona zapytaj w Elblągu o biedrone to ci powiedzą
też fajnie... no ale to już wasze sprawy
Jakoś w zeszłym roku byłem w cyrku z synem, pomijając chojoze i drożyznę w tym przybytku to najlepsza była puenta, gdy po powrocie żona zapytała co tam było i odpowiedziałem zgodnie z prawdą, że Ukrainka tańczyła na rurze
(chujoza, bo się nie rozbierała...).
Za to za ten spektakl bym chętnie zapłacił
(chujoza, bo się nie rozbierała...).
Za to za ten spektakl bym chętnie zapłacił
ciekawe, czy jak już je odstrzelą poza areną (lwicę, tygrysa i konia) to czy zrobią z nich szaszłyki? wtedy ceny przekąsek w cyrku miałyby jakiś sens, a na stejka z lwa czy tygrysa ludzie przylaziliby gromnie.
OchroniarzTu napisał/a:
up. biedrona
jestem biedrona zapytaj w Elblągu o biedrone to ci powiedzą
Dzwoniłem do kumpla z Elbląga i spytałem o tego biedrone, ponoć najgłębsze gardło w okolicy
ToPrzeciezJa napisał/a:
Dzwoniłem do kumpla z Elbląga i spytałem o tego biedrone, ponoć najgłębsze gardło w okolicy
i wszystko wyjaśnione
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów