Dzisiaj wychodząc do roboty zorientowałem się, że sąsiad remontuje mieszkanie. Stąd najpewniej ten huk rwanego tynku i skuwanych płytek od białego rana. Sąsiad ten miał psa, ale na czas remontu gdzieś go oddał, może do teściów, w sumie teściowie mieszkali z nim także ich też gdzieś oddał, pewnie razem z psem. I ten sąsiad jak od rana kuł, rozbijał i robił raban zobaczył mnie tego rano i powiedział do mnie dzień dobry. A ja mu odpowiedziałem też dzień dobry, bo każdy ma prawo do remontu swojego mieszkania. A na filmiku samobójstwo.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-26, 21:52
🔥
UPAinska kurwa
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czytanie opisu polecam sobie odpuścić, wystarczy że ja jestem taki pojebany i go przeczytałem
czy tylko mi się wydaje, czy wyłudzanie odszkodowania poszło nie tak jak powinno?
Adam ? kurwa nie wierzę.
Pies jest u brata
A oto mój sąsiad Adam nijaki "fantastico"
sory Adam musiałem a remont kończę za tydzień
Pies jest u brata
A oto mój sąsiad Adam nijaki "fantastico"
sory Adam musiałem a remont kończę za tydzień
@fantastico Myślałem, że z ryja będzie bardziej zjebany. Sorki
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
wiedzialem, ze rudy
Dzisiaj wychodząc do roboty zorientowałem się, że sąsiad remontuje mieszkanie. Stąd najpewniej ten huk rwanego tynku i skuwanych płytek od białego rana. Sąsiad ten miał psa, ale na czas remontu gdzieś go oddał, może do teściów, w sumie teściowie mieszkali z nim także ich też gdzieś oddał, pewnie razem z psem. I ten sąsiad jak od rana kuł, rozbijał i robił raban zobaczył mnie tego rano i powiedział do mnie dzień dobry. A ja mu odpowiedziałem też dzień dobry, bo każdy ma prawo do remontu swojego mieszkania. A na filmiku samobójstwo.
pierdolisz jak potłuczony
pierdolisz jak potłuczony
up Adam jest jaki jest ale weź ty się odpieprz od niego znam go bardzo dobrze jako sasiada, jest spokojny i robi wszystko co mu się powie więc spadaj pan z takimi tymi
Kodżiro napisał/a:
up Adam jest jaki jest ale weź ty się odpieprz od niego znam go bardzo dobrze jako sasiada, jest spokojny i robi wszystko co mu się powie więc spadaj pan z takimi tymi
Robi wszystko, co mu się powie? To znaczy co, klatkę sprząta, wynosi wszystkim śmieci?
up nie twój interes
Kodżiro, sandomierz24.info/sandomierzanin-w-tzw-panstwie-islamskim-sciga-go-interpol,a965
Serio, kurwa?
Serio, kurwa?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów