📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Dobrze, że miała majtki bo by jeszcze zaszła w ciążę a jakimś delfinem
Jak u typowego stulejarza, po miesiącu bez klepania szwaba po hełmie...
Sosna84 napisał/a:
Jak u typowego stulejarza, po miesiącu bez klepania szwaba po hełmie...
Ale masz wyszukaną klientelę...
Jak by był nayebany to by ją zapioł
Widać kobieta ma dużą praktykę z wielkimi wytryskami bo się tak łatwo nie przewraca :p
UWAGA
klip dla pedałów cieszących się z tego, gdy fajnej dupie dzieje się kuku
klip dla pedałów cieszących się z tego, gdy fajnej dupie dzieje się kuku
Liczyłem, że woda zerwie z niej bieliznę.
@2up, Nikt normalny nie wchodzi na gejzer więc tępa pizda, i teraz zapytam jak Thorgal siostrzeńca Drewnianej Stopy, czy gdyby tępą pizdą byłby paszczur to byłbyś mniej wyrozumiały?
krasnal_hałabała napisał/a:
@2up, Nikt normalny nie wchodzi na gejzer więc tępa pizda, i teraz zapytam jak Thorgal siostrzeńca Drewnianej Stopy, czy gdyby tępą pizdą byłby paszczur to byłbyś mniej wyrozumiały?
Tak w ogóle to nie jest gejzer geniusze tylko jakiś system jaskiń, w którym nadpływająca fala piętrzy wodę, która potem wypływa ta dziurą pod dupa. W końcu nikt normalny by się na pewna śmierć nie zdecydował, a stanie w gejzerze to raczej pewna śmierć. A dupa jak widać nadal zdrowa po wytrysku xD.
Autor mógłby tagi poprawić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów