Pamiętajcie, jeżeli jakiś pies typu owczarek/amastaff idzie luzem z właścicielem, i usłyszycie "on nie gryzie proszę się nie bać" to powinniście być zaalarmowani natychmiast ponieważ, macie do czynienia z idiotą i bez mózgiem.
Admin alarm mamy do czynienia z konfidentem
Ps. Jak jest film gdzie murzyna, złodzieja po października żre to wiwatują. Tu właściciel jest winny skoro wie, że pies jest taki i tyle
Ola gringoTeraz miłośnicy pchalrzy widzicie, czemu wasz Uber dla pcheł i wszy powinien chodzić w kagańcu oraz na smyczy? Wywalczyłbym takie odszkodowanie, że jeszcze wnuki właściciela kundla by mnie spłacały. On nie gryzie, on nie gryzie. Chuj mnie to obchodzi, ciebie nie gryzie, a mnie może zabić.
Od razu zabić. Ten chciał do buzi.
Od razu zabić. Ten chciał do buzi.
dogladnie , to pies LGBT +
Teraz miłośnicy pchalrzy widzicie, czemu wasz Uber dla pcheł i wszy powinien chodzić w kagańcu oraz na smyczy? Wywalczyłbym takie odszkodowanie, że jeszcze wnuki właściciela kundla by mnie spłacały. On nie gryzie, on nie gryzie. Chuj mnie to obchodzi, ciebie nie gryzie, a mnie może zabić.
Jamnik też Cię może zabić? O kurwa, to ty książę jesteś!
Jesteście wszyscy chorzy... Dobrze psiak zrobil... Widzi cos ciemniejszego niz biały ma gryźć. Wzorowa postawa jeszcze jakiś smakołyk i płukanie pyska po tym hatfu
Ps. Jak jest film gdzie murzyna, złodzieja po października żre to wiwatują. Tu właściciel jest winny skoro wie, że pies jest taki i tyle
Jeśli gdzieś na tym filmie widzisz murzyna, to radzę udać się do okulisty.
Jamnik też Cię może zabić? O kurwa, to ty książę jesteś!
Byś się kurwa zdziwił, ale york może zabić. Wystarczy, że przegryzie skórę, i wda się zakażenie. I dzięki szczekającej śwince morskiej będziesz skikał na jednej nodze, jak Velture.
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerTeraz miłośnicy pchalrzy widzicie, czemu wasz Uber dla pcheł i wszy powinien chodzić w kagańcu oraz na smyczy? Wywalczyłbym takie odszkodowanie, że jeszcze wnuki właściciela kundla by mnie spłacały. On nie gryzie, on nie gryzie. Chuj mnie to obchodzi, ciebie nie gryzie, a mnie może zabić.
W sumie, patusiarzu, kogoś by to obeszło jakby cię jakiś burek zagryzł?
. I dzięki szczekającej śwince morskiej będziesz skikał na jednej nodze, jak Velture.
A za ten tekst to w ryj powinieneś wyłapać
Pamiętajcie, jeżeli jakiś pies typu owczarek/amastaff idzie luzem z właścicielem, i usłyszycie "on nie gryzie proszę się nie bać" to powinniście być zaalarmowani natychmiast ponieważ, macie do czynienia z idiotą i bez mózgiem.
Następny spierdolix kynolog z dołu z wapnem?
Byś się kurwa zdziwił, ale york może zabić. Wystarczy, że przegryzie skórę, i wda się zakażenie. I dzięki szczekającej śwince morskiej będziesz skikał na jednej nodze, jak Velture.
W takim razie i możesz się potknąć i się zabić waląc głową o beton. Daj spokój typie, skrywasz jakąś nienawiść do psów i to widać już przez sam sygnał WiFi i chuja byś wywalczył, czasem czytam komentarze i widzę jak aktywny tu jesteś, ewidentnie za dużo czasu masz.
A porownanie do kikuta Velture to tak kurewskie zachowanie, że na stówe jesteś samotną pizdą bez znajomych albo otaczasz się takimi samymi idiotami
Patusiarz to taką ksywę miał twój stary we Wronkach. Jak słyszał z celi obok "Patusiarz, na spacerniaku ma być dziura czysta", ten już wiedział, co go czeka poza celą. Klawisze udawali, że nic nie widzą, i wszyscy na spacerniaku, nawet cwele gwałcili go wtedy w dupę.
A za ten tekst to w ryj powinieneś wyłapać
To jest Sadistic, tu nie ma tabu. Jak cię zabolało, to idź na forum Dinsey Channel, albo Justina Biebera
W takim razie i możesz się potknąć i się zabić waląc głową o beton. Daj spokój typie, skrywasz jakąś nienawiść do psów i to widać już przez sam sygnał WiFi i chuja byś wywalczył, czasem czytam komentarze i widzę jak aktywny tu jesteś, ewidentnie za dużo czasu masz.
A porownanie do kikuta Velture to tak kurewskie zachowanie, że na stówe jesteś samotną pizdą bez znajomych albo otaczasz się takimi samymi idiotami
Ja bardzo lubię zwierzęta, i przez miłość do nich moi znajomi podrzucali mi swoje psy jadąc gdzieś na wakacje. Mam duży dom, ogród, a nie chów klatkowy, jak większość z was, więc psy lądowały u mnie. Mimo tego, że za nimi nie przepadam przez ich zjebanie. Pięknie, fajnie, pięknie, fajnie, a w jednej chwili pies potrafi się rzucić na ciebie z zębami, chwilę wcześniej lizać cię po rękach. Wolę koty, które nie atakują ludzi. Nawet 50 kilogramowy gepard ich unika. Dopiero lwy i tygrysy i to, gdy je głód przypili interesują się ludźmi. I wbrew pozorom koty są bardziej przewidywalne od psów. Czasu sporo? Wystarczy nie mieć pierdolącej baby nad łbem, której wiecznie coś nie pasuje. I wieczorem zamiast spełniać jej zachcianki mogę pisać tutaj.
Chętnie bym jakąś polemikę z wami poprowadził, ale poziom rynsztok i ścieki, nie zrozumiały dla sposób myślenia i wyciągania wniosków który z logiką nie ma nic wspólnego, dyskwalifikuje was na starcie. Nie wiem po czym wywnioskowaliście z mojego postu, że mógłbym być konfidentem i kynologiem. Mam nadzieję, że gówna chociaż za swoimi lubami zbieracie.
Zardzewiały gwóźdź jeszcze też może zabić.
Zardzewiały gwóźdź jeszcze też może zabić.
Sam jestem tego przykładem, że z pozoru taka pierdoła może wyrządzić wielką krzywdę. Za szczeniaka zapomniałem kluczy do domu. Stoję pod furtką, kluczy nie ma. No to przeskakuję ogrodzenie, a ojciec własnoręcznie zrobił ogrodzenie przęsłowe z grotami. Skacząc przez ogrodzenie w nadziei, że może drzwi są otwarte, grot przebił mi buta i zadrapał (!!!) lewą stopę. Tylko drasnął. 1 dnia nic mnie nie bolało, drugiego dnia kulałem na lewą stopę, a trzeciego dnia nie mogłem na niej stanąć. Zrobiło się brązowe gówno na stopie. Pojechałem do przychodni, lekarka podała znieczulenie i rozcięła to coś. Jakbym olał sprawę, na pewno już teraz bym tego nie pisał. A pies z racji tego, że wpierdala co popadnie, liże się po dupie, tarza się w gównie ma jeszcze ciekawsze drobnoustroje w pysku. A głupie psiary dają się im jeszcze po gębie lizać...
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerSam jestem tego przykładem, że z pozoru taka pierdoła może wyrządzić wielką krzywdę. Za szczeniaka zapomniałem kluczy do domu. Stoję pod furtką, kluczy nie ma. No to przeskakuję ogrodzenie, a ojciec własnoręcznie zrobił ogrodzenie przęsłowe z grotami. Skacząc przez ogrodzenie w nadziei, że może drzwi są otwarte, grot przebił mi buta i zadrapał (!!!) lewą stopę. Tylko drasnął. 1 dnia nic mnie nie bolało, drugiego dnia kulałem na lewą stopę, a trzeciego dnia nie mogłem na niej stanąć. Zrobiło się brązowe gówno na stopie. Pojechałem do przychodni, lekarka podała znieczulenie i rozcięła to coś. Jakbym olał sprawę, na pewno już teraz bym tego nie pisał. A pies z racji tego, że wpierdala co popadnie, liże się po dupie, tarza się w gównie ma jeszcze ciekawsze drobnoustroje w pysku. A głupie psiary dają się im jeszcze po gębie lizać...
Zamilcz już szczeko-lubu i patusiarzu zasrany, nie zapomnij też po swoim burku sprzątać (!!!)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów