📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
to nie jest śmieszne, niech spoczywa w pokoju czy tam spokoju,
Motopizda dostała okresu
Teraz miłośnicy pchalrzy widzicie, czemu wasz Uber dla pcheł i wszy powinien chodzić w kagańcu oraz na smyczy? Wywalczyłbym takie odszkodowanie, że jeszcze wnuki właściciela kundla by mnie spłacały. On nie gryzie, on nie gryzie. Chuj mnie to obchodzi, ciebie nie gryzie, a mnie może zabić.
Pamiętajcie, jeżeli jakiś pies typu owczarek/amastaff idzie luzem z właścicielem, i usłyszycie "on nie gryzie proszę się nie bać" to powinniście być zaalarmowani natychmiast ponieważ, macie do czynienia z idiotą i bez mózgiem.
Mówiłem już że psy są głupie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów