Wnusio na smyczy.
Wnusio na smyczy.
Ja za swojego wnuczka oddałbym życie, a ta prukwa pomiata dzieckiem jak szmatą.
Kiedyś jak ja bym tak zrobił to bym dostał taki wpierdol że bym na dupie nie usiadł
szelki dla bachorów to genialne rozwiązanie i powinno być obowiązkowe, dla wszystkich, którzy nie rozumieją, że sklep/drogeria/przychodnia lekarska to nie wybieg dla ich bękartów.
a teraz wyobraźcie sobie, że ten gówniak nie jest na smyczy i chcąc zrobić bezradnej babci na złość ucieka i wpierdala się pod koła autobusu. główka pęka jak arbuz, kierowca autobusu ma traumę, pasażerowie też, a winą za wszystko obarczają boguduchawinną babcinkę, która nie potrafiła poradzić sobie z rozwydrzonym przez matkę Karynę wnusiem. babusinka zostaje napiętnowana przez "kochaną córunię" i traktowana, jak gówno, po czym umiera z głodu w nieuzasadnionym poczuciu winy babrając się we własnych fekaliach.
szelki dla bachorów to genialne rozwiązanie i powinno być obowiązkowe, dla wszystkich, którzy nie rozumieją, że sklep/drogeria/przychodnia lekarska to nie wybieg dla ich bękartów.
Masz rację z tymi szelkami, ale trzeba zachować umiar. Dlaczego niektóre dzieci są jak dziki w burakach, a inne normalne? To jest kwestia wychowania dziecka. Jak ktoś nie potrafi sobie z tym poradzić, nie powinien mieć dzieci. Przed zapłodnieniem powinny być obowiązkowe testy. Nie zdaliście, nasieniowody i jajowody na śmietnik.
Ja za swojego wnuczka oddałbym życie, a ta prukwa pomiata dzieckiem jak szmatą.
Jesteś w moim wieku i już masz wnuka? Szybko Wam poszło. Gratulacje.
a teraz wyobraźcie sobie, że ten gówniak nie jest na smyczy i chcąc zrobić bezradnej babci na złość ucieka i wpierdala się pod koła autobusu. główka pęka jak arbuz, kierowca autobusu ma traumę, pasażerowie też, a winą za wszystko obarczają boguduchawinną babcinkę, która nie potrafiła poradzić sobie z rozwydrzonym przez matkę Karynę wnusiem. babusinka zostaje napiętnowana przez "kochaną córunię" i traktowana, jak gówno, po czym umiera z głodu w nieuzasadnionym poczuciu winy babrając się we własnych fekaliach.
W dwoch przypadkach to znakomity materiał do działu hard. A gowniaka mi najmniej by bylo szkoda. Głupota nie powinna się rozmanażać a jeśli już to regulatorem guana w populacji powinna byc selekcja naturalna.
Także spuścić bękarta ze smyczy!
Jesteś w moim wieku i już masz wnuka? Szybko Wam poszło. Gratulacje.
Ja to normalnie, dzieci się bardziej postarały...
Masz rację z tymi szelkami, ale trzeba zachować umiar. Dlaczego niektóre dzieci są jak dziki w burakach, a inne normalne? To jest kwestia wychowania dziecka. Jak ktoś nie potrafi sobie z tym poradzić, nie powinien mieć dzieci. Przed zapłodnieniem powinny być obowiązkowe testy. Nie zdaliście, nasieniowody i jajowody na śmietnik.
Przecież to tylko babcia, a winni za złe wychowanie są rodzice. Ona i tak nie da rady porządnie wychować, bo jak gówniarz wróci do rodziców to oni co najwyżej dadzą mu tableta, telewizor aby tylko nie zajmować się wychowaniem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów