18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
S................l 2013-04-06, 19:33 30
Leci Kurwa! Spierdalac! Spierdalac! - stary, sam bym tego lepiej nie ujal
Zgłoś
Abi.M.Sahim 2013-04-06, 19:45 48
A pozwolenie na wycinkę było?
Zgłoś
szybkiebuty* 2013-04-06, 19:49 80
@up prawdopodobnie od szwagra
Zgłoś
Kaprys 2013-04-06, 20:21
Za gówniarza towarzyszyłem jednemu leśnikowi, niejedną husquvarnę zajeździł. A to najlepsze piły spalinówki. Widziałem na żywo, jak większe drzewa ścinał, i zawsze w kierunku gdzie najmniej szkód. Najlepsze piły? Ok, wszyscy jego koledzy mieli HQ, sąsiad kupił taniego Stihl'a i przeklinał. HQ kosztuje, ale za to tylko łańcuch do wymiany, bo piła nie do zarżnięcie, i go rozpierdala
Zgłoś
Stuleja_W_Panierce 2013-04-06, 20:24 26
Oldschoolowy ortalionik pierwsza klasa.
Szacun dla szwagra.

Zgłoś
majsterklepka 2013-04-06, 20:26 1
hmmm w poprzek drogi ? nie lepiej było wyciąć wąsa tak żeby się powaliło na pobocze ?
Zgłoś
czorny88 2013-04-06, 21:14 6
mogłeś poczekać pod drzewem więcej piw bys zebrał
Zgłoś
kawasaki 2013-04-06, 23:07
Patrz kurwa Szfagier
Zgłoś
yamaszka125 2013-04-06, 23:07 1
Drwale po chuju fess
Zgłoś
Admin_RedTube 2013-04-06, 23:11
Szwagier to musi być dobra rzecz
Zgłoś
jacek44 2013-04-06, 23:31 7
Kaprys napisał/a:

Za gówniarza towarzyszyłem jednemu leśnikowi, niejedną husquvarnę zajeździł. A to najlepsze piły spalinówki. Widziałem na żywo, jak większe drzewa ścinał, i zawsze w kierunku gdzie najmniej szkód. Najlepsze piły? Ok, wszyscy jego koledzy mieli HQ, sąsiad kupił taniego Stihl'a i przeklinał. HQ kosztuje, ale za to tylko łańcuch do wymiany, bo piła nie do zarżnięcie, i go rozpierdala

Fajnie. "Niejedną husquvarnę zajeździł" ale "HQ kosztuje, ale za to tylko łańcuch do wymiany, bo piła nie do zarżnięcia"

Pozdrawiam, co nie.
Zgłoś
tranzystor 2013-04-07, 0:05
Panika, jakby conajmniej samolot spadał w ich kierunku! Ale fakt, że emocje wzoro ubrane w słowa
Zgłoś
maxs90 2013-04-07, 0:11
więc zezwolenie było (od szwagra)
co do tego jak drzewo poleciało... na filmie nie widać bo patykiem nagrywane ,ale wzdłuż drogi nie można było ze względu na biegnące linie wysokiego napięcia
Zgłoś
borisklinga 2013-04-07, 0:29
cos czuje ze bedzie kolejny hit internetu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem