18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Taki wydech to z pół konia musi dawać!
Szkoda, że na opony zabrakło

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
ZieleTDH 2023-07-09, 15:47 1
na takim przelocie to raczej dol jest ok, a góry brak
Zgłoś
marcino_zly 2023-07-09, 16:16 4
Pardon pardon...
-aaaarrgghhhh
Pardon pardon
-aaarggggrgrggghhhhjjjhh
Zgłoś
nowynick 2023-07-09, 19:32 1
Na oko to oni nie przekroczyli 100 km/h... zajebisty przelot burakowozem bez tłumnika...
Zgłoś
Suczka_Stefana 2023-07-09, 19:53
Ale chłopcy mieli frajdę... chyba sobie wyobrażali, że są w wesołym miasteczku Banda pustaków cudem nikogo nie zabiła.
Zgłoś
Toperson1 2023-07-09, 20:16
Jakieś info? Bo fajnie tam któryś stękał na koniec
Zgłoś
kuba1986 2023-07-09, 20:54
Większe ciśnienie w oponach, też doda trochę mocy, w silniku wolnossącym

Ten złom, z tego filmiku, wg mnie w ogóle nie jedzie, tylko tandetnie warczy, polonezem by to obiechał...
Zgłoś
Paszczaku 2023-07-09, 21:34
~VeIture napisał/a:

"kilkanaście koni" wydechem. Kurwa mać. Ja to uwielbiam. Spoko, możemy kilkanaście koni dodać wydechem w dużym silniku albo/i z turbo ale choćbyś się zesrał 10 pokoleń wstecz to nie daasz rady "kilkanaście koni" wydechem zrobić w jebanym kurwa 60-80-100KM silniku.
Pierdolisz slogany z katalogu dla akwizytora.

No dzisiaj już zmiana wydechu dużo da , jak wywalimy DPF czy GPF to daje sporo . W BMW jakakolwiek ingerencja w wydech to musi być przez kumatą osobę bo tam łatwiej wszystko zepsuć niż poprawić .
Zgłoś
peju 2023-07-09, 22:12
nagrywane kalkulatorem...
Zgłoś
negatyvv 2023-07-09, 22:23
Mentalne dzieci
Zgłoś
k................8 2023-07-09, 22:50
Ale kurwa długie. Nie mogłem się doczekać, kiedy się rozjebią
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-07-09, 23:58
Mały poślizg a typ kręci fajerą jak kołem sterowym na Heweliuszu. Nie dziwne, że się rozjebali
Zgłoś
Andrzejas 2023-07-10, 2:48 1
Emilian89 napisał/a:

Czasy się zmieniły wiec nie pierdol i tak jak inni piszą chuja sie znasz, pół konia to ten twój wózek ma wiecej jal jedziesz bez giry

Słuchaj, kurwiszonie jeden. Pisz nam tu dokładnie co to za auto jest na filmie, jaki ma ono silnik, ile ten silnik ma fabrycznie koni, jaki został zastosowany układ wydechowy, ile dokładnie, do dwóch miejsc po przecinku, dodał on koni do tego pojazdu. Wszystko to wraz z linkami do źródeł, a jak nie, to znaczy, że chuja się tam znasz i lis kulawy wygrywa 1:0.

Quae nocent, docent
Zgłoś
7wporzondku 2023-07-10, 6:49
PIs napisał/a:

Huja się znasz, a się najwięcej odzywasz. Dobrze dobrany układ wydechowy może dodać kilkanaście koni. Pilnuj tam lepiej swojej protezy.

Ale z tym „do” to ma racje. Sprzedawałem internet i jak na bloku była przepustowość w pionie 1gb/s to całemu bloku mogli ojebac umowę DO 1gb bo wtedy tyle będzie jeśli jeden użytkownik będzie korzystał z neta. Jebani oszuści złodzieje
Zgłoś
tigerqaz 2023-07-10, 9:09
Wierzyłem w nich....
Nie zawiodłem się

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
cuki3 2023-07-11, 14:48
Po sposobie trzymania kierownicy od razu było wiadomo, że wydupcą
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów