18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Taki wydech to z pół konia musi dawać!
Szkoda, że na opony zabrakło

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Pawehan 2023-07-09, 12:32 1
Dobry przelot daje kilka dobrych koni a nie pół konia, tyle że w górnym zakresie obrotów . Taki przelot odbiera konie w dolnym zakresie obrotów.

tak że jak sie nie znasz to nie pisz
Zgłoś
~Velture 2023-07-09, 12:35 18
Pawehan napisał/a:

Dobry przelot daje kilka dobrych koni a nie pół konia, tyle że w górnym zakresie obrotów . Taki przelot odbiera konie w dolnym zakresie obrotów.
tak że jak sie nie znasz to nie pisz

Proszę powiedz mi jeszcze jak wiele koni daje przelot w jakimś gównowozie ok 100 konnym.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Zgłoś
SkoPio1 2023-07-09, 12:44 1
„Taki wydech to z pół konia musi dawać!”

Do 5% mocy.
O ile zrobiony prawidłowo.
Więc nie pół konia.
Zgłoś
Nazhir 2023-07-09, 12:47 19
sposób trzymania kierownicy i sposób jej obracania od razu zdradza profesjonalistę.

W końcowej fazie uroczo mu się zblokowały rączki
Zgłoś
cichygracz 2023-07-09, 12:48 2
Tyle koni że ma problem dogonić normalnie jadące auta hyhy
Zgłoś
~Velture 2023-07-09, 12:58 2
SkoPio1 napisał/a:

„Taki wydech to z pół konia musi dawać!”
Do 5% mocy.
O ile zrobiony prawidłowo.
Więc nie pół konia.

Jak miałem ok 18-19 lat to byłem "miłośnikiem tuningu" i znałem typka co miał fiata punto z klubie co miał pod maską seryjnie 1.1l silnik i jako, że był bananem to chciał przebić bez turbo wersję z turbo. Nie, taki wydech nie daje "5% mocy", chociaż powiedzenie "DO 5% mocy" jest prawidłowe tak samo jak powiedzenie, że dodaje do 100% mocy". Póki cokolwiek dodaje to można powiedzieć, że DO X PROCENT dodaje, jeśli nie przekroczy tej wartości.

Tak jak chiptuning w benzynowych bez turbo dawał "DO 10% MOCY" a realnie to tylko przesunięcie zapłonu robili dające 1-2% i właściciel musiał uważać aby tankować paliwko 98.

Zgłoś
Riikko 2023-07-09, 13:24 1
te ich huhuhu hihihi hehehe skojarzylo mi sie z intro happy tree friends
Zgłoś
wojtekpwse 2023-07-09, 14:01 8
Chwyt kierownicy jedną ręką świadczy o wyjątkowym rajdowym profesjonalizmie. Do piachu.
Zgłoś
Dżepetto 2023-07-09, 14:38 6
VeIture napisał/a:

Jak miałem ok 18-19 lat to byłem "miłośnikiem tuningu" i znałem typka co miał fiata punto z klubie co miał pod maską seryjnie 1.1l silnik i jako, że był bananem to chciał przebić bez turbo wersję z turbo. Nie, taki wydech nie daje "5% mocy", chociaż powiedzenie "DO 5% mocy" jest prawidłowe tak samo jak powiedzenie, że dodaje do 100% mocy". Póki cokolwiek dodaje to można powiedzieć, że DO X PROCENT dodaje, jeśli nie przekroczy tej wartości.
Tak jak chiptuning w benzynowych bez turbo dawał "DO 10% MOCY" a realnie to tylko przesunięcie zapłonu robili dające 1-2% i właściciel musiał uważać aby tankować paliwko 98.

Huja się znasz, a się najwięcej odzywasz. Dobrze dobrany układ wydechowy może dodać kilkanaście koni. Pilnuj tam lepiej swojej protezy.
Zgłoś
alahu1 2023-07-09, 14:48
"Tylko dzwona nie wypierdol, bo nas nie zeskrobią"
Zgłoś
~Velture 2023-07-09, 14:48 6
PIs napisał/a:

Huja się znasz, a się najwięcej odzywasz. Dobrze dobrany układ wydechowy może dodać kilkanaście koni. Pilnuj tam lepiej swojej protezy.

"kilkanaście koni" wydechem. Kurwa mać. Ja to uwielbiam. Spoko, możemy kilkanaście koni dodać wydechem w dużym silniku albo/i z turbo ale choćbyś się zesrał 10 pokoleń wstecz to nie daasz rady "kilkanaście koni" wydechem zrobić w jebanym kurwa 60-80-100KM silniku.
Pierdolisz slogany z katalogu dla akwizytora.

Zgłoś
hanney 2023-07-09, 14:52
PIs napisał/a:

I jakie ma to znaczenie dla osiągów jak jeździ złomem, który ma 100-150 km, a nowy układ wydechowy kosztuje więcej niż cały samochód? Jakby sorry, ale odchudzenie samochodu da więcej niż jakiś jebany układ wydechowy przy takich parametrach silnika.
Zgłoś
Glauberyt 2023-07-09, 15:03 2
Za to uwielbiam sadistica. Za nim przyjdzie mi głupota do głowy to tu mogę sobie od razu zobaczyć konsekwencje
Zgłoś
Emilian89 2023-07-09, 15:29 5
VeIture napisał/a:

"kilkanaście koni" wydechem. Kurwa mać. Ja to uwielbiam. Spoko, możemy kilkanaście koni dodać wydechem w dużym silniku albo/i z turbo ale choćbyś się zesrał 10 pokoleń wstecz to nie daasz rady "kilkanaście koni" wydechem zrobić w jebanym kurwa 60-80-100KM silniku.
Pierdolisz slogany z katalogu dla akwizytora.

Czasy się zmieniły wiec nie pierdol i tak jak inni piszą chuja sie znasz, pół konia to ten twój wózek ma wiecej jal jedziesz bez giry
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów