Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tak że jak sie nie znasz to nie pisz
Dobry przelot daje kilka dobrych koni a nie pół konia, tyle że w górnym zakresie obrotów . Taki przelot odbiera konie w dolnym zakresie obrotów.
tak że jak sie nie znasz to nie pisz
Proszę powiedz mi jeszcze jak wiele koni daje przelot w jakimś gównowozie ok 100 konnym.
Do 5% mocy.
O ile zrobiony prawidłowo.
Więc nie pół konia.
W końcowej fazie uroczo mu się zblokowały rączki
„Taki wydech to z pół konia musi dawać!”
Do 5% mocy.
O ile zrobiony prawidłowo.
Więc nie pół konia.
Jak miałem ok 18-19 lat to byłem "miłośnikiem tuningu" i znałem typka co miał fiata punto z klubie co miał pod maską seryjnie 1.1l silnik i jako, że był bananem to chciał przebić bez turbo wersję z turbo. Nie, taki wydech nie daje "5% mocy", chociaż powiedzenie "DO 5% mocy" jest prawidłowe tak samo jak powiedzenie, że dodaje do 100% mocy". Póki cokolwiek dodaje to można powiedzieć, że DO X PROCENT dodaje, jeśli nie przekroczy tej wartości.
Tak jak chiptuning w benzynowych bez turbo dawał "DO 10% MOCY" a realnie to tylko przesunięcie zapłonu robili dające 1-2% i właściciel musiał uważać aby tankować paliwko 98.
Jak miałem ok 18-19 lat to byłem "miłośnikiem tuningu" i znałem typka co miał fiata punto z klubie co miał pod maską seryjnie 1.1l silnik i jako, że był bananem to chciał przebić bez turbo wersję z turbo. Nie, taki wydech nie daje "5% mocy", chociaż powiedzenie "DO 5% mocy" jest prawidłowe tak samo jak powiedzenie, że dodaje do 100% mocy". Póki cokolwiek dodaje to można powiedzieć, że DO X PROCENT dodaje, jeśli nie przekroczy tej wartości.
Tak jak chiptuning w benzynowych bez turbo dawał "DO 10% MOCY" a realnie to tylko przesunięcie zapłonu robili dające 1-2% i właściciel musiał uważać aby tankować paliwko 98.
Huja się znasz, a się najwięcej odzywasz. Dobrze dobrany układ wydechowy może dodać kilkanaście koni. Pilnuj tam lepiej swojej protezy.
Huja się znasz, a się najwięcej odzywasz. Dobrze dobrany układ wydechowy może dodać kilkanaście koni. Pilnuj tam lepiej swojej protezy.
"kilkanaście koni" wydechem. Kurwa mać. Ja to uwielbiam. Spoko, możemy kilkanaście koni dodać wydechem w dużym silniku albo/i z turbo ale choćbyś się zesrał 10 pokoleń wstecz to nie daasz rady "kilkanaście koni" wydechem zrobić w jebanym kurwa 60-80-100KM silniku.
Pierdolisz slogany z katalogu dla akwizytora.
I jakie ma to znaczenie dla osiągów jak jeździ złomem, który ma 100-150 km, a nowy układ wydechowy kosztuje więcej niż cały samochód? Jakby sorry, ale odchudzenie samochodu da więcej niż jakiś jebany układ wydechowy przy takich parametrach silnika.
"kilkanaście koni" wydechem. Kurwa mać. Ja to uwielbiam. Spoko, możemy kilkanaście koni dodać wydechem w dużym silniku albo/i z turbo ale choćbyś się zesrał 10 pokoleń wstecz to nie daasz rady "kilkanaście koni" wydechem zrobić w jebanym kurwa 60-80-100KM silniku.
Pierdolisz slogany z katalogu dla akwizytora.
Czasy się zmieniły wiec nie pierdol i tak jak inni piszą chuja sie znasz, pół konia to ten twój wózek ma wiecej jal jedziesz bez giry
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów