18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 38 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
e................s 2018-02-03, 15:53 2
kurwa, zapłacisz za okulary
Zgłoś
Lobo24 2018-02-03, 15:56 12
I prawidłowo. Oduczy dupka wieczorową porą nosić okulary przeciwsłoneczne.
A jeszcze raz se puszczę...
Zgłoś
Budrys2000 2018-02-03, 16:50 24
Za moich czasów na imprezach wkładaliśmy dziewczynom ręce w majtki, nikomu nie przychodziły do głowy zabawy z kolegą
Zgłoś
poligon6 2018-02-03, 16:57 2
Dzień dobry, kocham cię, posmarowałem tobą chleb....
Zgłoś
~żułw 2018-02-03, 17:01 100
poligon6 napisał/a:

Dzień dobry, kocham cię, posmarowałem tobą chleb....

zamknij morde
Zgłoś
~Angel 2018-02-03, 17:13 23
Cytat:

Za moich czasów na imprezach wkładaliśmy dziewczynom ręce w majtki, nikomu nie przychodziły do głowy zabawy z kolegą

Na każdej imprezie w pracy wkładam dziewczynom ręce w majtki. Czasem maja lekkie opory ale zazwyczaj po chwili się poddają.

ukryta treść
Mówiłem wam że pracuje w przedszkolu?

Zgłoś
Motorniczy2709 2018-02-03, 17:24 1
W sumie to zajebista opcja jak kogoś nie lubisz ale jesteś słabszy to można coś takiego ustawić i potem udawać że to "przypadkiem" dostał butem w ryj
Zgłoś
poligon6 2018-02-03, 18:09 1
żułw napisał/a:

zamknij morde

No dobra zamykam ci morde jak juz połknąłeś.
Zgłoś
e................s 2018-02-03, 20:42 4
~Angel
nie pierdol że chodzisz na imprezy,
bo cały czas jesteś na sadolu
prędzej uwierzę że wkładasz ręce we własne gacie i marzysz
owszem
starałeś się o pracę w przedszkolu, ale z ,,niewiadomych przyczyn,, jej nie dostałeś
Zgłoś
dashadow 2018-02-04, 12:48 1
@up
niezły ból dupy
Zgłoś
gallanonim800 2018-02-04, 20:33
To trzeba zobaczyć kilka razy
Zgłoś
ScrappyCoco 2018-02-04, 20:49 1
Budrys2000 wkladales dziewczynom ręce w majtki, a te dziewczyny mówiły wtedy "co szukasz w mojej szufladzie z bielizną zboku?"
Zgłoś
e................s 2018-02-04, 21:54
dashadow napisał/a:

@up
niezły ból dupy

zastosuj maść, witaminę c, wcieraj aż poczujesz ulgę
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem