Akcja Centralnego Biura Śledczego w Lublinie na ulicy Kunickiego. Zatrzymanie poszukiwanego listem gończym.
Akcja Centralnego Biura Śledczego w Lublinie na ulicy Kunickiego. Zatrzymanie poszukiwanego listem gończym.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ramzei- nie pie*dol skoro sie nie znasz. Skoro koles dilowal i dostali rozkaz, ze maja do niego wejsc to weszli. A kretynem w tym wypadku jestes Ty, bo po c*uj sie pchasz tam gdzie Cie nie trzeba.
Nienawidzę skurwieli. Kto chociaż raz był przy takiej akcji to zrozumie. Zachowują się jakby przed akcją zwąchali po 0.5kg amfy. I chuj z ludźmi postronnymi, dziećmi, kobietami. Rozumiem groźny bandyta, ale nie w sytuacji gdzie jest matka z dzieckiem.
Np. do sąsiada wpadła antyterrorystyczna (za dilerkę) napierdoli granatów hukowych ja odruchowo otworzyłem drzwi i dla bezpieczeństwa też mnie "uglebili". Najlepsze w tym jest to, że co prawda koleś dilował, ale sam bym dał rade go zaprowadzić na posterunek. A te chujki zrobili sobie ćwiczenia na pół bloku ... Sąsiad wrócił po 3 miechach sankcji taki to groźny bandyta był.
Człowieku weź się ogarnij. To co mają grzecznie podejść i zapukać do szybki? Widać, że gówno widziałeś. Ludzie (jak koleś w samochodzie) mogą stać się w takiej sytuacji nieobliczalni. Jeżeli akcja nie byłaby szybka to mogłoby dojść do strzelaniny, bo o to głownie chodzi, żeby przestępca nie zdążył użyć żadnej broni. I co jest wtedy gorsze dla matki z dzieckiem. Bycie świadkiem czy nawet ofiarą strzelaniny czy widok "okrutnego" potraktowania przestępcy przez służby.
I kolejna głupota. "Sam bym dał radę go zaprowadzić na posterunek". Debilu ty to wiesz, bo to jest twój sąsiad. Antyterroryści nie są do końca pewni czy taki koleżka nie chowa pod tapczanem granatów z kałaszem.
Polska policja żal.pl jak tą typiare ciągają.
"Żal" to Twój styl wypowiedzi. To nie dziewczyna, tylko szmatławiec "gangstera".
ja to daje gazu i mnie kurwy nie złapio a jak odjade to moge gnata za okno wystawić i napierdalam z drive-by
nie pierdol, że powyżej trzech gwiazdek też dajesz radę.
jakieś wyjaśnienia... kto to? po czym wnosisz że ktoś go błagał o litość?
To lokalny sklepikarz, paragonu nie nabił... Takie są skutki.
Przypominam wam,że to jest bandyta i za coś te baty dostaje,poza tym bardzo dobrze,z "gangsterami" się nie pier*olić
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów