Policjanci z Wydziału Ruchu Drogowego oświęcimskiej komendy Policji zatrzymali prawo jazdy młodemu kierowcy, który przewoził pasażerów niezgodnie z przepisami. 18 – latek jechał na osiemnaste urodziny koleżanki trzyosobowym volkswagenem transporterem do którego zabrał sześcioro pasażerów oraz kozę w różowych skarpetkach bielskiedrogi.pl/13896_siedem_osob_koza_w_rozowych_skarpetkach_w_trzyo...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zapewne kierowca miał na imię Ahmed
A zarzekali się, że nie przyjmą muzułmańskich "uchodźców". A tu proszę - przemyt nielegalnej żony
To chyba raczej jechali na ślub a nie na urodziny, bo wieźli pannę młodą ze sobą
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Biedna koza...
Ty słyszysz co ja mówię? Dziękuję dobranoc!
a kto Biedroniowi zabroni zakladać kozie skarpety?
A mogli pobrać to
A mogli pobrać to
A tak serio jesli kierowca trzezwy i ogolnie przestrzegal przepisow (nie mowie o przewozie osob) to mandat symboliczny i eskorta z kogutami bez sygnalow dzwiekowych... impreza by sie udala, policjanci wykazali by troche ludzkich uczuc i wlasny wizerunek ocieplili, a tak to ja pierdole nie chcialbym byc nastolatkiem w tych czasach gdzie za byle glupote Cie ujebia po całosci
a po kometarzach wyzej widze, ze wiekszosc koze z ruchaniem kojarzy...
a po kometarzach wyzej widze, ze wiekszosc koze z ruchaniem kojarzy...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów