Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Kurde, za wcześnie dałem piwo
Łap z powrotem swojego ciepłego Harnasia.
[ Dodano 2025-02-04, 22:02 ]
panar3 napisał/a:
Sam jesteś osioł. To jest muł jak już a nie osioł.
Czekałem na taki komentarz... Koło wuja mi lata czy to muł czy osioł. Ważne że zmywary nie pomyliłem z ono.
MalutkiSadolek napisał/a:
Lecz za sprawą dupy,dostała się do chałupy.Baba to stworzenie borze powinno stać w oborze,
Kiedyś pracowałem w pewnym urzędzie niosłem na rękach kilka segregatorów, podchodzę pod przeszkolone drzwi otwierane na karte, z drugiej strony stoi koleżanka i pokazuje jej zeby mi drzwi otworzyła no sam nie mogę bo mam rece zajete. a ta głupia c🤬a kiwa głowa i zdejmuje kartę ze smyczy i podsuwa pod drzwiami w moja stronę... no jebłem. po pracy podchodzi do mnie ochroniarz i stwierdza.... że jego kolezanka spuentował to tak: ... no co facetowi miala drzwi otwierać, przecież to feministka jest....
Osioł cofa lepiej od niejednego szoszona jeżdżącego na chłodni w girtece
panar3 napisał/a:
Sam jesteś osioł. To jest muł jak już a nie osioł.
A to nie jest przypadkiem oślica?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie