Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Baba to stworzenie borze powinno stać w oborze, ale przy tym ośle to kiepsko kiepsko
Kielu napisał/a:
Ustawione jak następne wybory...
To nie ustawione, one są naprawdę tak głupie.
Kurde, za wcześnie dałem piwo

"Biedny i głupi ten, co jak osioł w kibucu zap🤬la"
Trzecia mowa Mojżesza
Trzecia mowa Mojżesza
JoSeed napisał/a:
Niby osioł, a mądry... Sianko dla osła!
tylko osła ogarnęłaś z całego filmu?
esa napisał/a:
tylko osła ogarnęłaś z całego filmu?
Reszta była nie warta uwagi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie