📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Koła trzeba skręcić przed zatrzymaniem abyście w razie takiego wjebania się w waszą dupę mieli opcję ucieczki w bok.
garota napisał/a:
Koła trzeba skręcić przed zatrzymaniem abyście w razie takiego wjebania się w waszą dupę mieli opcję ucieczki w bok.
Ciekawe czyTy tak robisz za kazdym razem jak staniesz w korku i podjezdzasz po 10m do przodu- jeali tak to pewnie opony wymieniasz na nowedwa razy w roku. A tak wogole to twarda sztuka z tej pani.
Skręcić koła... Jasne. Żeby jak jakiś debil co cię puknie przy 40 km/h wcisnął na przeciwny pas pod kolejne auto
Dlatego stojąc za tirem czy innym kolosem zawsze patrzę w lusterka boczne czy coś się z daleka nie zbliża
O dziwo nie wyszedł mielony, jedynie schabowy lekko uklepany.
Skręcić to trzeba gibona, ale po zdarzeniu.Na uspokojenie.
garota napisał/a:
Skręcić to trzeba gibona, ale po zdarzeniu.Na uspokojenie.
@Halman
Akkurat betonowozy mają dużo miejsca pod lejem. Gdyby to była standardowa ciężarówka, to nie byłoby szansy.
Akkurat betonowozy mają dużo miejsca pod lejem. Gdyby to była standardowa ciężarówka, to nie byłoby szansy.
Jak przez stadistika jak zatrzymuje się za ciężarówką to zerkam zawsze na lusterko wsteczne, aby nie skończyć jak konserwa w puszce.
Sadistic dawno temu mnie nauczył ,że obok gruszki, przed ani za gruszka się nie jeździ. no i nie stoi
Dolot_93 napisał/a:
Skręcić koła... Jasne. Żeby jak jakiś debil co cię puknie przy 40 km/h wcisnął na przeciwny pas pod kolejne auto
Zazwyczaj ludzie posiadający IQ>60 wiedzą w którą stronę skręcić koła, żeby nie wjebać się w przeciwległy pas
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów