📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Traktor zagłady
- teraz popularne
Zauważyliście, że z łady zawsze szybko się przy jebnięciu wysiada?! Wbrew pozorom to chyba najbezpieczniejszy samochód na świecie
Pierdolnął.
Dodałeś sześć tagów z czego tylko jeden jest poprawny.
lada
ciezarowka
zdezorientowana kobieta
smierc
22.05.13
kurwa ! przecież łady są niezniszczalne i gdzie tu logika ?
Pierdolnął.
Dodałeś sześć tagów z czego tylko jeden jest poprawny.
lada
ciezarowka
zdezorientowana kobieta
smierc
22.05.13
Co do pierwszego..
sjp.pl/pierdoln%C4%85
Co do tagów, od kiedy w tagach używasz polskich znaków diakrytycznych?! nie używa się bo wtedy wyszukiwarki głupieją.
Miała baba szczęście. Mogło to się skończyć tak jak tu poniżej (wczoraj ktoś wstawił ten wypadek)
MudPie napisał/a:
Co do pierwszego..
sjp.pl/pierdoln%C4%85
Ale tutaj chodzi o czynność niedokonaną. Oni cię pierdolną. On pierdolnął Ładą. Widzisz różnicę?
MudPie napisał/a:
Co do tagów, od kiedy w tagach używasz polskich znaków diakrytycznych?
Od zawsze
Ja pierdole, oczywiście łada cała zgnieciona ale człowiek wychodzi z niej w całości
W Rasiji to kurwa droga zapierdala, a auto w miejscu stoi o.O - patrz tachometr.
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
MudPie napisał/a:
ja pierdole przepadnij!
Co do pierwszego..
sjp.pl/pierdoln%C4%85
Co do tagów, od kiedy w tagach używasz polskich znaków diakrytycznych?! nie używa się bo wtedy wyszukiwarki głupieją.
You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
No bezpieczny samochód. Ludzie często z tych wypadkó wychodzą cało... i szybko:D.. żeby stą wojskową zdeżyła się łąda to koleś tez by wypad a nie się zakleszczył
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów