📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Kompilacja lasek zmasakrowanych przez alkohol
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa! Śmiejecie się, że byście ruchali czy co wy tam pierdolone bajkopisarze z nieowłosionymi jajami sobie wyobrażacie... Chuja byście zrobili! Filmy na neta, kurwy niedorobione!
W życiu na imprezie z dziewczyną nie byliście i nie macie pojęcia jakim problemem jest taka najebana tępota. Chyba, że jesteście tym, za kogo uważacie się w swoich fantazjach.
Kurwa! Co za jebane pokolenie niedoruchanych ciot!
W życiu na imprezie z dziewczyną nie byliście i nie macie pojęcia jakim problemem jest taka najebana tępota. Chyba, że jesteście tym, za kogo uważacie się w swoich fantazjach.
Kurwa! Co za jebane pokolenie niedoruchanych ciot!
Zgadzam się z Dafidem, kobiety w dzisiejszych czasach o dziwo mają dużo niższą kulturę picia. Piją do oporu a potem chodzą jak szmaty, rozpierdalają się po kątach rzygają na prawo i lewo. Ostatnio miałem do czynienia z czymś takim na wycieczce do miasta maczet, kurwa napierdolą się takie bez granic, i potem pilnować trzeba żeby podczas rzygania przez okno sama nie wyleciała. Baby jak widza alkohol to się zachowują jak cygan widzący gruz, więc takie pierdolenie, że drzwi do ruchlandii otwarte sobie w dupę wsadzić można, bo żeby wyruchać tak napierdoloną babę trzeba na prawdę przegrać życie. Tyle w temacie. Dziękuję dobranoc.
nie wiem czy gorsze te najebane samice, czy kręcące to skurwiele
Dlatego w barach powinni nie sprzedawać większej ilości alkoholu, jak 0.5 litra, bo później takie panie lekkich obyczajów dają na prawo i lewo, i płodzą niepotrzebne dzieci, które później chcą usunąć przy pomocy aborcji. Niestety, przy obecnym rządzie, aborcja nie jest możliwa, dlatego popędza jedynie państwo w długi, ponieważ państwo zazwyczaj musi wypłacać jej zasiłek, za jej głupotę.
Za rządów SLD, lub/i Twojego Ruchu, taka sytuacja, jaką opisałem powyżej, nie miałaby miejsca.
Następnym razem idąc na wybory, zastanówcie się zanim zagłosujecie na tego ryżego chuja.
Za rządów SLD, lub/i Twojego Ruchu, taka sytuacja, jaką opisałem powyżej, nie miałaby miejsca.
Następnym razem idąc na wybory, zastanówcie się zanim zagłosujecie na tego ryżego chuja.
przyznawać się kto zapauzował w 1:54
3.razy.na.tak.dla.Lewicy - bardziej niż ty to chyba niedojebanym się nie da być, za aborcją są ci co zdążyli się urodzić, chcesz żyć ? daj żyć innym a skoro ominęła was "postępowców" aborcja to życzę wam z całego serca eutanazji...
@up Najlepsza 1:10 co się za mecheche trzyma i oddaje co zabrałą mężczyźnie za dużo
sard napisał/a:
Pierwsza to klasyczny borsuk - widać po umaszczeniu... czyli rypiesz, aż się nie obudzi
od 0:15 kobieta żmija - dajesz do ryja i się zawija
od 0:21 striptiserka - nie rzucaj pieniędzy bo sobie o nie kły wybije
od 0:35 lachony, które dziadzio Newto pociągnął za wymiona lub za dupę, bo on nadal to lubi
od 0:40 fani harda już fapują - pissing wycięty dalszy ciąg, gdzie ta niżej spija złoty deszcz
od 0:55 Blar Witch Prodżekt - wyjebać, ale się przy tym nie zajebać
od 1:09 fani harda znów trzepią vomiting, ale widać ma klasę i cipsko zasłania przy bełtaniu
od 1:30 fani pisingu pisiory w łapy, czas na kilkusekundowe fapy (rzuca swojska kurwą)
od 1:48 akrobatki, wariatki - lubią w dupę, biorą z dupy do ust, ale tylko jeśli brane są razem
Pissing wycięty dalszy ciąg - widzę kolega obeznany w temacie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów