Kompilacja lasek zmasakrowanych przez alkohol
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Raczej ruski.Najnowsze badania naukowe wykazują, że 95% najebanych ludzi świata to ruscy.
mam wątpliwość, czy żygająca blondyna na kocyku, haftowała przez alkohol, czy przez płytkie gardło
Dno ostatnie najgłębsze dno! Kolega Hudziel napisał szwedzki stół, można brać ile się chce... Nie ma to jak za żygana szmata, nie wiem co za cep chciał by to brać...
w 1:09 ta pani palcem miedzy nogami wyciska zawartość przez gardlo?
Pierwsza to klasyczny borsuk - widać po umaszczeniu... czyli rypiesz, aż się nie obudzi
od 0:15 kobieta żmija - dajesz do ryja i się zawija
od 0:21 striptiserka - nie rzucaj pieniędzy bo sobie o nie kły wybije
od 0:35 lachony, które dziadzio Newto pociągnął za wymiona lub za dupę, bo on nadal to lubi
od 0:40 fani harda już fapują - pissing wycięty dalszy ciąg, gdzie ta niżej spija złoty deszcz
od 0:55 Blar Witch Prodżekt - wyjebać, ale się przy tym nie zajebać
od 1:09 fani harda znów trzepią vomiting, ale widać ma klasę i cipsko zasłania przy bełtaniu
od 1:30 fani pisingu pisiory w łapy, czas na kilkusekundowe fapy (rzuca swojska kurwą)
od 1:48 akrobatki, wariatki - lubią w dupę, biorą z dupy do ust, ale tylko jeśli brane są razem
od 0:15 kobieta żmija - dajesz do ryja i się zawija
od 0:21 striptiserka - nie rzucaj pieniędzy bo sobie o nie kły wybije
od 0:35 lachony, które dziadzio Newto pociągnął za wymiona lub za dupę, bo on nadal to lubi
od 0:40 fani harda już fapują - pissing wycięty dalszy ciąg, gdzie ta niżej spija złoty deszcz
od 0:55 Blar Witch Prodżekt - wyjebać, ale się przy tym nie zajebać
od 1:09 fani harda znów trzepią vomiting, ale widać ma klasę i cipsko zasłania przy bełtaniu
od 1:30 fani pisingu pisiory w łapy, czas na kilkusekundowe fapy (rzuca swojska kurwą)
od 1:48 akrobatki, wariatki - lubią w dupę, biorą z dupy do ust, ale tylko jeśli brane są razem
orzeszek81 napisał/a:
Dno ostatnie najgłębsze dno! Kolega Hudziel napisał szwedzki stół, można brać ile się chce... Nie ma to jak za żygana szmata, nie wiem co za cep chciał by to brać...
W talmudzie stoi wyraźnie, że kto wybrzydza ten nie rucha, Zresztą jak panna da (nawet po pijaku) to zwykle się zakochuje i rucha się bez opamiętania.
Laska która doprowadza się do takiego stanu musi być pojebana. Albo na siłę szuka bolca
dno to widzę w ludziach, którzy to nagrywają. Przecież to nie są przypadkowe osoby tylko ich znajomi. Ja pierdolę, jakby mi się kumpel napierdolił do takiego stanu, żeby nie mógł chodzić, albo zeszczał się w galoty, to bym go zabrał pod pachę i przyniósł do domu. Co kurwa się dzieje z tymi ludźmi, że to nagrywają i jeszcze do neta puszczają.
blazejudo napisał/a:
Przecież to nie są przypadkowe osoby tylko ich znajomi
A tam znajome. Zadne znajome, to panienki z WDgirls
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów