Niestety brak bliższych informacji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
TT4 napisał/a:
Niestety brak bliższych informacji.
Jak nie ma. Spadła.
...a spadając z drugiego piętra to chyba mało kto się zabija.
Up chodzi mi bardziej o to jak ona się tam znalazła...
Nie ma info, czy baba nie była spokrewniona z kimś rudym?
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Mało kto się zabija spadając z drugiego pietra chyba że przypierdoli głową o kraweznik.
Cytat:
Up chodzi mi bardziej o to jak ona się tam znalazła...
Obstawiałbym, że od środka budynku a nie z zewnątrz.
Ćwiczy na kaskadera do Hollywood-u
Pozdrawiam tych co kumają o co biega
Upadek z drugiego piętra to znaczy jakieś 5 m do 8m do ziemi.Z wyższej kondygnacji ludzie upadają na beton na śmierć
Wisi baba z okna a ci debile się śmieją zamiast szybko pobiec do mieszkania wyważyć drzwi i wszystko ukraść, no w końcu rosja, nie?
Pytam, dlaczego nie podbiegli sfilmować jej po upadku?!
Kto normalny śmieje się widząc coś takiego a nie stara się jakoś pomóc :/
Bo to debile?
Kto normalny śmieje się widząc coś takiego a nie stara się jakoś pomóc :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów