📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
ABS'u drodzy panowie to on nie miał, co widać po zablokowanych przednich kołach
jaki abs przy około 40km/h ,dystansie jaki miał do pokonania nie pomogły by łancuchy na kołach i pięty pod autem hehehe
Ale pierdolicie, zdawalność tu nic nie ma do rzeczy; takich rzeczy w ogóle nie uczą ani się nie ćwiczy, więc to czy sobie ktoś w poślizgu poradzi zależy tylko i wyłącznie od tego czy ma olej w głowie.
A w sumie to ciekawe, że akurat wtedy ktoś to nagrywał, może dla jaj polali drogę wodą?
A w sumie to ciekawe, że akurat wtedy ktoś to nagrywał, może dla jaj polali drogę wodą?
Zdawalność nie ma tu nic do rzeczy, ja zdałem za pierwszym razem kolega za 3 i obaj w pośluzgu sobie radzimy, bo w zimie na placu się spędziło dobre kilkanaście godzin i jakoś się umie reagować... a wejdzie do samochodu warszawski burak figo fago... i zdziwiony że na wciśniętym hamulcu i skreconych kołach samochód jedzie do przodu, zakret banalny do wyjscia... wystarczyło na jedyneczce puscic powolutku hamulec żeby furmanka złapała jakąkolwiek przyczepnosc i odbiła...
Tak to jest jak sie nie rozumie jak dziala pojazd, ktorym sie probuje jezdzic
w takiej sytuacji raczej powinno sie dodac gazu a nie hamowac jak pacan..
Entej napisał/a:
Żeby ABS dobrze działał trzeba wcisnąć pedał do ziemi inaczej chujnia a nie ABS
Niby też prawda
Ale kola miał skręcone koła więc dupa
Dało by rade na ręcznym Gaz w pizdę i moooooooooże dało by się wyprowadzić, wiem z własnego doświadczenia bo bym w zimie też autko rozwalił przez babeczkę co rowerem po drodze zapierdalała XD
vagatiosoul napisał/a:
@up
szczególnie, ze napierdalal prosto.
gratz za myslenie.
Napierdalal prosto bo skrecił koła i je zabokowal bo hamował błaznie. Jak sie wpada w poslizg trzeba dodac gazu.
Gratz za głupote.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów