📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mnie kiedys na warsztacie opona od busa pękła tak ze mi portki na dupie rozerwało... wszyscy w panice a ja jak gdyby nigdy nic patrze czy aja na miejswcu
Był człowiek nie ma człowieka
Pantilion napisał/a:
Wulkanizator... podobnie jak saper, myli się tylko raz
Muszą być strasznymi brudasami
Ale w czym się pomylił? Jego wina tylko taka że powinien wypierdolić tę oponę na śmietnik bo tam już od dawna pewnie było jej miejsce najlepiej razem z klientem który takie gówno przywozi.
Zawsze mnie to śmieszy jak dosłownie chwile po wypadku wszyscy się zlatuja jak muchy do gówna
Saper myli się dwa razy- pierwszy raz przy ślubie...
teddybr napisał/a:
Skąd oni tam wychodzą? Jak szczury...
hindusy sądząc po tym że każdy chudy jak cipa, każdy hindus jest wysoki i chudy i ma tą kruczo czarną pedalską czuprynę i jak biegnie truchcikiem to jak pedał
rattt napisał/a:
Sami goście bez lasek.. gdzie oni zamoczą.. chyba tylko w sobie..
Robisz u Jordana Belforta, gdzie w czasie pracy organizują zabawy ze striptizerkami?
dennissliwa napisał/a:
Był człowiek nie ma człowieka
To ich taki program kosmiczny , wysłali człowieka w kosmos
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów