📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
A ten karabin w reku to tylko dla ozdoby
wojtas09999 napisał/a:
A ten karabin w reku to tylko dla ozdoby
radziecki symbol wyzwoliciela...
Po huj mu kałach bez magazynka??
GoGeTa napisał/a:
On z tej doniczki wyciągnął polską flage i gdzieś ją rzucił ?
Też mi się tak wydaje
radzio363 napisał/a:
Też mi się tak wydaje
GoGeTa napisał/a:
Starą flagę wyrzucił, biało-czerwono-białą.
pl.m.wikipedia.org/wiki/Bia%C5%82o-czerwono-bia%C5%82a_flaga_Bia%C5%82orusi
GoGeTa napisał/a:
już zaraz polską, to nie nasza rzecz, nie nasza sprawa.
booboo napisał/a:
już zaraz polską, to nie nasza rzecz, nie nasza sprawa.
Jak bys troche czytał to bys wiedział ze Lukaszenka oskarza Polaków o kierowanie strajkami w jego kraju
i dwóch specjalsów osłaniających go, jeden z nich właśnie wypierdala tę flagę z kwietnika
dennissliwa napisał/a:
Jak bys troche czytał to bys wiedział ze Lukaszenka oskarza Polaków o kierowanie strajkami w jego kraju
No bo i pewnie lewackie trolle Michnika, Sorosa i innych beznapletkowców się tam wpierdalają. Niepodległa Białoruś (a więc ta Łukaszenki) jest w interesie Polski, więc muszą szkodzić bo to ich żydowsko-antypolska natura.
janlew napisał/a:
No bo i pewnie lewackie trolle Michnika, Sorosa i innych beznapletkowców się tam wpie**alają. Niepodległa Białoruś (a więc ta Łukaszenki) jest w interesie Polski, więc muszą szkodzić bo to ich żydowsko-antypolska natura.
NIe bez powodu takie elementy jak Sierakowski tam jezdza
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów