📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
heh, a ja musiałem swojego skopać i wypierdolić go z domu bo nie polubił psa.
@up było mi oddać lepiej
rockface123 napisał/a:
Och, jaki ty mroczny i twardy, kota skopał! Strach się bać...
Od kiedy to oddaje się dzieci do Domu Opieki? Myślałam, że do Domu Dziecka
Tak bronisz tych kotów bongman, pewno jesteś jednym z tych kocich prawiczków co się 20 kotami otaczają.
ilves napisał/a:
Od kiedy to oddaje się dzieci do Domu Opieki? Myślałam, że do Domu Dziecka
niewiem gdzie sie oddaje, nigdy tego nie robilem
lisus napisał/a:
Tak bronisz tych kotów bongman, pewno jesteś jednym z tych kocich prawiczków co się 20 kotami otaczają.
A ty jesteś pewnie jednym z tych jasnowidzów, którzy wiedzą o człowieku wszystko na podstawie jednego jego komentarza. Numery totka mi podasz, Nostradamusie?
BongMan napisał/a:
Och, jaki ty mroczny i twardy, kota skopał! Strach się bać...
Przecież on mówił o swoim dziecku a nie kocie...
@up no kurwa geniusz !!! geniusz masz piwo wkońcu ktoś się zorientował
niestety BongMan z swoim małym sucharowatym popierdolonym mózgiem się nie zorientował o co mi chodzi i pomylił dziecko z kotem
niestety BongMan z swoim małym sucharowatym popierdolonym mózgiem się nie zorientował o co mi chodzi i pomylił dziecko z kotem
mario7778 napisał/a:
musialem oddac moje dzieci do domu opieki.
Podmiot "dzieci" występuje tu w liczbie mnogiej.
mario7778 napisał/a:
kot mial alergie
Podmiot "kot" w pojedynczej.
Napisałeś:
Cytat:
"Swojego" i "polubił" odnosi się do liczby pojedynczej a jedynym podmiotem w tamtym zdaniu który występował w liczbie pojedynczej był "kot".
Wniosek?
Albo poczułeś że palnąłeś głupotę i chciałeś odwrócić kota ogonem, albo swoim małym, zatrzymanym w rozwoju w dniu narodzin móżdżkiem nie potrafisz ogarnąć gramatyki języka polskiego.
rockface123, OTOZ Animals jutro do Ciebie zapuka ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów