A wasze dzieci na co są uczulone
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Raczej jestem scrollerem, ale teraz nie wytrzymam. Jakim cudem to gówno dostało 26 piw i jest na głównej? Nie widzę w tym nic sadystycznego. Gówno i chuj.
Warn od osoby, która to zatwierdziła na główną za 3, 2, 1....
Warn od osoby, która to zatwierdziła na główną za 3, 2, 1....
@Up Oświece cie,tutaj nikt nie musi zatwierdzać tematów,poprostu temat mający 15 piw wchodzi na główną,tak,tak twoje życie od dzisiaj nie będzie wyglądało tak samo.
O kurwa! Padłem na plecy jak to przeczytałem Dobre!
Codzienna dawka humoru z gimbazjum
Taka literówka w tytule tematu, że przeczytałem na szybko Algieria.
FrasQs napisał/a:
@Up Oświece cie,tutaj nikt nie musi zatwierdzać tematów,poprostu temat mający 15 piw wchodzi na główną,tak,tak twoje życie od dzisiaj nie będzie wyglądało tak samo.
Zmieniam pytanie: kto dał te 15 piw?
marcin921211 napisał/a:
Zmieniam pytanie: kto dał te 15 piw?
Ale masz ból dupy... idź scrolluj dalej
marcin921211 to bądź dalej scrollerem jeśli uważasz że podawanie 7 piw dziecku nie jest sadystyczne ewentualnie włącz sobie harda
Widzę, że wierzysz w mity mówiące o konieczności posiadania antywirusa na androidzie.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów