📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dla psa to pewnie już codzienność. Więc się przyzwyczaił
koles bez nog na wozku, pies wyjebane, ja pierdole co za utopia jebana
Na tym filmie polubiłem tylko tego wyluzowanego reksia
czas wprowadzić na sadolu puste kufle...chętnie bym dał tu nie jednego
VaultQuantumLass napisał/a:
koles bez nog na wozku, pies wyjebane, ja pierdole co za utopia jebana
Chyba nie rozumiesz słowa utopia
Pies spokojny, jakby taki widok nie był mu w ogóle obcy.
Zajebisty pies nie dre japy jak kobieta podczas bójki czy wypadku, zdystansowany do patologi, nie miesza sie w to gówno.
Ja jebię sceneria jak z dobrego horroru... Domek z gowna w tle, babka na wózku bez nóg, pies leży i ma wyjebane, jakas Jessica z brajankiem podchodzi obczaić czy bitwa przebiegq sprawiedliwie i jeszcze jakiś gowniak podchodzi i wygląda jakby mówił... "mama chodź juz jestem glodny"... Grubo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów