Przynajmniej 30% czasu spędzanego w pracy poświęcają na to samo
I każdą chwilę kiedy mają wolne ręce w domu
Terapie uzależnień pełne są coraz młodszych, 1-cyfrowych dzieci nad którymi nikt nie panuje.
5 lat wystarczyło aby wpędzić ludzkość w nałóg groźniejszy niż alkoholizm i narkotyki
Teraz wystarczy to tylko opodatkować
20% kierowców których co dzień mijam na drodze jadąc do i z pracy zajęta jest obsługą telefonu.
Przynajmniej 30% czasu spędzanego w pracy poświęcają na to samo
Terapie uzależnień pełne są coraz młodszych, 1-cyfrowych dzieci nad którymi nikt nie panuje.
5 lat wystarczyło aby wpędzić ludzkość w nałóg groźniejszy niż alkoholizm i narkotyki
ja uzywamstarego telefonu i nie mam potrzeby kupowania srajfona.
Kurwa jaki fejk.
ty byś fejka nie rozpoznał nawet jakby ci go o 19tej w telewizji puścili.
Za łażenie po przejście z telefonem już mandaty będą lecieć. Od czerwca jakoś.
A czy przejdzie totalitarna uchwała umożliwiająca wlepienie mandatu bez odmowy...
Teraz każdą interakcję z policją będzie trzeba nagrać i wysłać sobie do chmury na wszelki wypadek...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów